|
Obavestenja Informacije, pravila ponasanja i novosti vezane za sajt www.rumski.com |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Pro Member
|
![]()
podrska i od mene za rumski, i za ruDAW mashine!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Pro Member
|
![]()
Kupljen jedan juce.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Administrator
|
![]() Quote:
VIA-u bije los glas zbog nekih proslih promasaja...Noviji chipovi su izgleda ipak nesto drugo. Hvala ! Mislis JOŠ jedan ![]() Hehe...jos jedno izvinjenje na onoj ispali. Nisam igrao fudbala duzi vremenski interval, a stvarno sam trebao momcima (ne toliko sto sam solidan igrac, koliko sto fali igraca). Popicemo to pivce cim sledeci put budem u BG. Poz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Moderator
|
![]()
E onda odlično. VIA za TC, a TI će mi biti za kamere.
Diviner, ti nisi u Beogradu..? To automatski meni oalkšava nešto oko kupnje. Znači ruDAW se kupuje u Novom Sadu ili Beogradu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Administrator
|
![]()
Mihajlo je u pravu. Ja koristim RME Fireface 800 zaboden direkt u maticnu plocu, a TC Powercore FW ide na FW PCI kartu sa onim Via chipsetom. Sve radi bez greske, kao sat. Pri tom imam i UAD, nikakvih problema nema. Ovo za VIA chipset sam dobio odgovor direktno od ljudi iz TC, tako da samo prenosim prave informacije, i razbijam zablude
![]() TC zvanicno preporucuje ovo sto sam ja napisao. Poz!
![]() |
#46 | |
Administrator
|
![]() Quote:
ruDAW ce se moci pogledati, probati (showroom), kupiti ili naruciti u Artistovim prodavnicama u BG i NS tamo negdje krajem avgusta (septembar), tako da je svejedno (u BG se stigne za sat-satipo autoputem, tako da to dodje sve na isto ![]() Poz... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Administrator
|
![]() ruDAW PRO sada standardno dolazi sa 500GB diskovima odnosno 1.5TB (terabajta) prostora (updateovali smo stranicu davno, ali smo zaboravili ovdje to napomenuti) ...
Unaprijedili smo i konacno rjesili neke problmcice vezane za proizvodnju PRO racunara u novijoj izvedbi zvucne izolacije (sada zvucnu izolaciju cine primarni sloj - presovana pluta 5mm debljine, i sekundarni sloj - akusticki sundjer koji je u pojedinim dijelovima debeo i 55mm) Takodje, sa zadovoljstvom mozemo konstatovati da smo i pored manjih problema, uspjeli da konacno osposobimo i najavljivani OSX (za sve koji su navikli na Mac-ove, ovo ce biti sjajna vijest). OSX na ruDAW PRO radi veoma brzo, podizanje sistema jos brze, a probali smo i nekoliko audio interfejsa koji su se u ovoj kombinaciji ponasali ekstra (proban Logic Express, Reason, Ableton). Ovih dana ostaje jos samo da se ispita rad Logic Pro 7 verzije (tacnije zadnja verzija 7.2) u kombinaciji sa jos par audiointerfejsa, ali i tu ocekujemo nista vise osim sjajnog i besprekornog rada (ako i bude problema, rjesice se onako kako smo rjesili prethodne - relativno brzo i efikasno ![]() Zavrsili smo i testiranje novog ruDAW ONE ciju prezentaciju upravo update-ujemo (bice objavljeno obavjestenje u posebnom threadu).... |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Pro Member
|
![]()
Evo i ja za VIA fw da kazem nesto izmedju... dakle imao sam fw karticu sa VIA chipset-om 2 godine i radio je super do skoro kada je tragicno preminuo. Bio sam na dva razlicita mesta i uzimao kartice sa VIA chipset-om. Na jednom mestu sam promenio tri kartice i nijedna nije radila, na drugom jedna nije radila a druga jeste ali je zvuk seckao tj. verovatno je imala slab protok. I onda (posto su mi pricali da treba da uzmem samo sa TI ili NEC chipset-om) uzmem lepo karticu sa TI chipset-om i sve sljaka super. Dakle imam i dobro i lose iskustvo sa VIA chipset-om... mislim da mnogo zavisi od ploce.
![]() |
#49 |
Moderator
|
![]()
Fenomenalno ruDAW ekipo!! Evo mislio sam Vista + Xp, a prije će biti OSX (za internet isl) + XP. heheheh jedva čekam
![]() Svaka čast! Last edited by Tomislav; 18-08-2007 at 05:07 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
kako to? kako to? na kojoj masini? jel treba neka posebna komfiguracija ili moze na bilo cemu? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ruDAW - novosti | diviner | Obavestenja | 0 | 23-05-2009 10:18 PM |
ruDAW novosti | diviner | Obavestenja | 1 | 20-07-2008 03:44 PM |