|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Member
|
![]()
Hvala na dobrodoslici svima koji nisu znali da sam tu ;P
![]() Sto se tice domace scene (moderne) elektronske muzike, tu su stvari u neku ruku tek na pocetku. Imamo mnogo talentovanih, mladih ljudi, ciji talenat treba negovati i razvijati. Ono sto je ovde problem, je lova. Dosta klinaca sa vizijom nema kinte da priusti najosnovnije, jak cpu/memoriju/zvuk, a da ne pricamo o kinti potrebnoj da se zvuk lepo sredi za slanje materijala napolje. Ono sto cenim je inicijativa Vlade Janjica i podsticaj mladim umetnicima putem Coffee Shop kompilacija, i etikete Marka Nastica koje su, kapiram, uvek otvorene za dobru muziku domacih i neafirmisanih klinaca koji nesto ceprkaju po sekvencerima...krivo mi je sto prica o Pioniru, drugom labelu za elektronsku muziku kod nas, nije uspela...mislim da je u pitanju isto bila "no tengo dinero" situacija. Elem, gde ima volje, ima i nacina, uz trud i rad, sve ce doci na svoje mesto. A ovaj ovde topic moze da bude malo, ali korisno mesto za sve male producente elektronske muzike kod nas ^_^ Pozdrav Dabearu, imati nekog toliko iskusnog na forumu je od velike koristi, a ti sto bi da im crvci i pisti, hehe, jebes ga, ne znaju ljudi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
MAO
|
![]()
nisam primetio ista pozitivno u Coffee shop inicijativi.. previse je zatvoren krug ljudi i cesto promasi ciljnu grupu... a i nisam siguran da je projekat uopste uspeo sa tirazem... tako da, pod hitno bi valjalo pokrenuti dupeta i organizovati neku alternativu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Member
|
![]() Quote:
Kul je reci "'ajde da dignemo bulje i uradimo nesto", ali imas li ideju? Imas li love za projekat? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
banned
|
![]()
Ja sam skroz ispao iz fazona, vi?e čak i ne "sviram" tehno. Jedine ljude oko sebe koje sam slu?ao i radio, a koje mogu da pozovem lično su psy grupa Species http://www.ultragrooverecords.com/.
Nisam neki veliki fan trance muzike, ali ovo ?to se radi je stvarno lepo i hrabro, jer za ovakvu muziku, u ovom trenutku, nema dovoljno publike. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Member
|
![]()
za vecinu dobre muzike nema dovoljno publike :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Vibrator
|
![]()
u prevodu - dj scena je prsla.
kruko je u pravu, tek ce se cuti za domacu produkciju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
VIP Member
|
![]()
preporuka za overavanje:
www.kosmoplovci.com Audio arhiva, video arhiva (demo/intro). Potpuno van CoffeeShop paradigme. Cista umetnost, a ljudi koji to rade mrze kada ih neko nazove umetnicima. Budale ![]()
TEHNIKA NARODU! Last edited by lesha; 25-08-2006 at 01:27 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Member
|
![]()
mmm, nisu uopste losi, samo mi se cesto javlja osecaj preteranog eksperimenta, ali cisto radi eksperimenta, i nedovrsenosti pre svega. preslusacu ovo sa ciganima, samo da vidim negde da iskopam winamp...
elem, zaboravio sam konkritovce, momci samo rade, rade, rade, svaka cast. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
If you're listening late at night You may think the band are not quite right, But they are, They just play it like that. Mislim, i meni njihove stvari ponekad zvuce kao skice, al' oni to tako vole. Ono sto je meni vazno u vezi sa tom ekipom je da njihova pojava dokazuje postojanje artikulisanih, inteligentnih i samosvesnih tipova, a to je prilicno retka pojava u danasnje vreme (kao i u bilo koje vreme, uostalom ![]()
![]() |
![]() |
#50 |
MAO
|
![]()
imao sam prilike da upoznam species, i jos tada (pre 3 godine) su radili samo zbog toga sto imaju prodju preko (pokazivao mi neke kompilacije sa ibize)... i to je skroz ok... a za janjica, neznam sta reci... licno nisam imao potrebe za tim (ne bavim se autorskom el.muzikom), ali vise ljudi mi se zalilo na nepristupacnost (odgovor je uvek bio nesto u stilu - vec je zatvorena kompilacija... i to godinu dana unapred).. jel zna neko tiraze tih izdanja? stvarno nisam u fazonu da pljujem, samo mi je ponekad stvarno pun k. b92ke..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
HIT Face - Teenage elektro pop | ProkDu | Razno | 49 | 24-11-2009 10:33 PM |
Domaca pjesma od nekog drugog izvodjaca | Nocni | Vlado Georgiev | 1 | 26-02-2005 12:15 AM |