|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Pro Member
|
![]()
Kvalitet konstrukcije i drveta, vrat koji nema veze sa onim na skupljim JS gitarama, magneti, edge pro 2 je jeftina verzija edge pro-a i losija je cak i od licenciranih floydova.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Junior Member
|
![]()
A jel se neko susreo sa S serijom Ibaneza?
Cini mi se da je onaj S470 fina gitara... Kakave je to ZR tremolo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Senior Member
|
![]()
Moj prvi Ibanez bio je S470 (Saber). Odlicna gitara, odlican vrat magneti IBZUsa, tri zasebne sklopke za kombiniranje magneta,HSS magneti. Sad je kolega koji je od mene kupio prodaje za 400? sa koferom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Junior Member
|
![]()
A koji je fazon sa tim tremolom?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | ||
Senior Member
|
![]()
Dragi Muzzy, oprosti molim te, ali upravo sam pročitao gomilu gluposti sa kojim nikako ne mogu da se slo?im i ne mogu a da ne iskomentari?em iako je matora tema. Jače je od mene. Imaj na umu da nije ni?ta lično i nadam se da je to ''mlados'-ludos' ''
![]() Quote:
![]() Po mom mi?ljenju ne postoji gitara koja je vi?e ''all-round'' nego strat. Mislim da bi se mnogi slo?ili sa ovim. Odakle ti ideja da kombinacija magneta OBAVEZNO MORA DA BUDE HSH??? Za?to zaboga? Ja obo?avam singlove i lično ne volim hum u neck poziciji. Ovo ostalo ?to se tiče 90% zvukova, ne kapiram nikako, al ajde... ![]() Quote:
Iz gomile očiglednih razloga... A definicija dobrog vrata zavisi od svirača do svirača. Neko voli deblje, neko tanje, neko ovaj a neko onaj radijus, U, C, V, bla bla... Dobar je kada je kvalitetno izrađen i od kvalitetnog materijala... ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Ceo Iron maiden svira stratove. Cela metal scena 80ih je svirala stratove, ili superstratove.(to ?to na njima ne pi?e Fender, ne znači da nisu stratovi... ![]() Nije ni?ta čudno u tome ?to si video jazzere da sviraju lp. LP je jedna brutalna HM/Classic rock gitara, koja odlično radi to za?ta je napravljena. Clean na njoj ne postoji i ko ka?e suprotno, la?e samog sebe(IMHO). ![]() Odličan instrument, prodao bih du?u za jedan dobar komad, ali nikada ne bih zamenio svoj strat za nju. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | ||
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() Floyd i 2 metalski orijentisana humbackera NIKAKO nisu većeg prioriteta od vrata ili tela... Gitara je drveni instrument. ![]() Osim par plastičnih modela. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Senior Member
|
![]()
To su ovi Heavy Metal narodnjaci...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zar pored LP Custom? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Senior Member
|
![]()
Izvinjavam se svima što sam oživeo ovaj davno zaboravljeni thread.
Ali slučajno sam naleteo na njega i pročitao gomilu stvari koje se potpuno kose sa mojim shvatanjima dobrog instrumenta i same gitare, pa sam se malo raspisao. @Muzzy: Ništa lično, iskreno. Naravno da imaš pravo na svoje ''preferencije'' i svoje mišljenje, isto kao što sam i ja izneo svoje. Ali ne treba o tome da diskutuješ po principu ''to je tako, kad ti kažem, a ti si lud ako mi ne poveruješ na reč.'' Opet ako sam te uvredio na neki način, oprosti, nisam imao nikakvu lošu nameru. Peace ![]() Last edited by zlobisha; 21-02-2009 at 10:44 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|