|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Guest
|
![]()
Il da ne kompliciram, de neka mi KURTZ primi mLAN karticu il preko USB neka controlira REMOTSKI moj CUBASE il PRO TOOLS, stvar koju ne mozete ignorisat kao nepotrebna u studiu.
Pozdrav |
![]() |
![]() |
#42 |
Pro Member
|
![]()
Da ti odgovorim zasto se stalno pominju farbe...
Po meni je to najvaznija stvar na jednoj klavijaturi...moze Motif da ima i 5 USB slotova, REMOTE, kad mi se jednostavno ne svidja ono sto iz njega izlazi... Zbog cega si kupio svoju prvu klavijaturu? (nemoj doslovce da me shvatis ali) zbog REMOTE-a? Ne verujem... i jos uvek ne mogu da pravim kompromis izmedju dobrih farbi (i dirke) i tehnickih sposobnosti... Uskoro kupujem Rhodes. On nema ni USB, ni SmartCard, ni D-Beam...ali to je najbolji zvuk na svetu! Taj sound ni jedan workstation ne moze da imitira ni 70% (iako Kurz ima najbolji rhodes sound od svih ![]() Rekao sam da se ne razumem puno u tehnicku stranu ali bih voleo da mi kazes sta ti se jos od tih stvari dopada na Motifu? pozz Last edited by MHz; 11-02-2006 at 12:44 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav! Kurzweil k2661 jeste veoma dobar, ali je za moj ukus strasno komlikovan, a po mom ukusu(ovim se ogradjujem) je najbolji roland fantom x
serija, jer se vec u standardnom pakovanju dobija odlican set farbi, sampling, dosta jeftina memorija,originalne kontrole i resenja...Klavirsko prosirenje je zaista odlicno,ali i standardan preset klavira je upotrebljiv...Motif je takodje ok, al korg mi zvuci jako usminkano i fancy, bez efekt procesora je tanak... No, sve to odlicno radi, vise je stvar ukusa,mozda kurzweil k2661+roland fantom x u rack-u? |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Junior Member
|
![]()
PS. Dakle, i ja sam slican kao onaj "nesretnik" sto ga boli glava kad vidi
manual od tri toma za editing, imao sam odlican k2000 v3 koji mi je skupljao prasinu samo zato sto mi je njegov meni i pristup multi modu i editingu jako konfuzan, roland je mnogo suzeniji ali jako sistematican,pravio sam na stotine farbi jos na d 50,zatim na jv880,pa na xp50/60...editing na fantomu sam skontao za par minuta u radnji,na yamahi i korgu takodje, na emu takodje,ali kad bih morao sam da pravim farbe na kurzweilu za neki hitan posao,ja bih se ubio,ili bih se trampio za rolanda ili jamahu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Junior Member
|
![]()
Ja imam triton studio (sa ext.scsi rom-om)i stvarno je super klavijatura...
Međutim čitajući malo po internetu razmi?ljam da bi ga mjenjao za motif es6. Zna li tko cijene motifa ,novih i polovnih? |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Junior Member
|
![]()
A sto ne bi jednostavno zadrzao korga, ako ti vec odgovara i
kupio motif es rack, koja je bitno jeftinija od klavijature? ps. Ne veruj internetu dok sam ne probas... |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Pro Member
|
![]()
Pade mi na pamet nesto:
Da li je moguce na npr K2661 povezati Adat in i out sa zvucnom kartom, pa onda koristiti npr ADAT 4 outa sa kurtza za snimanje na komp, a 4 ADAT in/out kao send/ret za KDFX?
![]() |
#48 |
Pro Member
|
![]()
Zasto samo 4 kada moze 8
![]() ![]()
![]() |
#49 |
Pro Member
|
![]()
Zaboravio sam 5 PAU lokacija je zapravo 10 mono ili 5 stereo efekata,samo sto 5 je vezan za master a ostala 4 su slobodna kao mono ili stereo i jos pride svaki ima svoj ne zavisni parametric EQ 3 band
![]()
![]() |
#50 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Posalji mi na PM broj Seada iz SMS music-a, ne javlja mi se odavno na stari 064
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Midi problem Fantom X / Motif ES rack | Motif | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 3 | 10-11-2008 06:00 AM |
Roland Fantom G vs. Fantom X | sRce | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 12 | 12-05-2008 05:54 AM |