|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Junior Member
|
![]()
auuuuu:
Nada rokerka Nada Top?agi? menja muzi?ki pravac i ka?e da ?e joj novi album biti u skroz druga?ijem fazonu od dosada?njih. A pesme joj pi?e, verovali ili ne - Oliver Mandi?! - Totalno menjam svoj stil. Izbaci?u album za diskoteke, koji ?e biti u zabavnja?kom fazonu. To ?e biti prava Nada, ono ?to sam oduvek ?elela. Ko vas je ?naterao? da promenite muzi?ki pravac? - Skoro sam srela Olivera Mandi?a, koji je moj novi kom?ija na Tari gde sam kupila vikendicu. On se za?udio kako to da mi nikad nismo sara?ivali i dogovorili smo se da ve?i deo mog novog albuma radi ba? on. Ina?e, moj sin Mikica mi stalno govori: ?Mama, dokle vi?e te pesme? Kada ?e? da snimi? neki album koji ?emo i mi mladi mo?i da slu?amo?? Blic Jel' ovo nedelja uzasa??? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() U trenutku pokusam da se setim i jedne njene 'srpske' pesme - a na zalost cuo sam ih mnogo, i zaista sem grckih, turskih, bangladeskih ..... ne setim se ni jedne, koja imalo mirise na tradicionalnu muziku sa ovih prostora. Zasto to meni smeta? Pa, niti sam neki ljubitelj narodne (prave) muzike, a jos manje neki nacionalista, ali mislim da je stvar opste kulture razlikovati tradicionalnu muziku svog od muzike drugih naroda. Jednostavno, mozete slusati i voleti muziku Marsovaca, ako vam se to svidja i ako znate da to potice sa Marsa - OK. Isto, kao sto treba znati za Desanku Maksimovic, Krlezu, Cankara.... to je sve kultura jednog (vise) naroda. NAZOVIMO STVARI PRAVIM IMENOM!!!!!!!! Jednostavno, mentalitet ljudi na ovim prostorima je takav da sve dok misle da je to sto peva 'srpska majka' , 'Ceca-nacionale' njihovo, ona ce za njih biti narodni, narodski pevac . A zamislite scenu, izadje Ceca na televizor, a ispod nje naziv pesme pa crtica grcka novokoponovana pesma. Pa drugi put - turska....... ![]() ![]() A zamislite scenu , uopste ne izadje na televizor ![]() ![]() ![]() ![]() Ja cvrsto verujem da bi se vrlo brzo izbavili iz sra*a o kome ovde pisemo, samo kad bi razgranicili neke stvari i obicnim slusaocima sazvakano i explicitno rekli sta je to sto slusaju. Pa, ako im se svidja, njihovo pravo je da nastave, ali ne verujem bas da se neke stvari ne bi promenile. To bi takodje bila i super stvar za muzicku kulturu manjinskih naroda, jer bi zaista bilo lepo da njihova tradicionalna muzika bude zastupljena na drzavnim TV stanicama. Lepo, npr. nedeljom na Rts2, 2 sata romske muzike, sredom madjarska, pa malo bosnjacke pa ....... nazovimo stvari pravim imenom! OFF - ZA MINISTRA KULTURE
![]() |
![]() |
#43 |
Member
|
![]()
Hahahahahahahah, shta je ljudi ba, frka ha?????
Uzeshe vam narodnjaci posao ![]() ![]() ![]() p.s. Izvinite al nisam mogao da odolim ![]() Ma shta vam je, sta ste digli frku, shto je vrijedno ostace i pamtice se, ono sto je skart polako ce pasti u zaborav. Nebitno o kakvoj je muzici rijech!
![]() |
#44 | |
Senior Member
|
![]()
mightyUmma:
Quote:
1.totalno izgubljeni i dezorijentisani 2.svesni da nisu imali hit vec duze vreme 3.postaju svesni da je njihovo vreme proslo Ima zaista previse onih koji bi trebali da se povuku,ali i dalje kasljucaju sa novim pokusajima... Ovo su im zadnji trzaji! Nego,jel ste culi da Zeljko Joksimovic radi album u R'n'B fazonu? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Namirisali ljudi lovu u drugim pravcima ![]()
![]() |
![]() |
#46 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Senior Member
|
![]()
Da, samo sto ce se stalno pojavljivati neki koji ce polako padati u zaborav i uvek ce ih biti 90% od ukupne muzicke scene.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() (disklejmer: inace sam miran i stalozen tip ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |