|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Pro Member
|
![]()
Pazi ,Deki, slazem se za upotrebljivost boja sa x5/x3 ali.....
Nateraj nekog klavijaturistu da poveze midijem x5 i m1, i na dirkama m1 svira neku improvizaciju sa npr EP i sa x5 i sa m1. Opet ne govorim o kvalitetu farbe ili dirki( sve svira na m1) , ali iznenadices se da ce sa farbom sa m1 bukvalno bolje da odsvira. Veruj mi. To neki zovu 'bolje izlazi' neki kazu 'inspirativnija klavijatura'.........Uostalom probaj. O dx7 da ne govorim |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
mod?rateur analogue
|
![]()
za DX7 se slazem, ali ako ga malo platis. ako vec imas klavijatura, a zanima te taj sound, onda radije TX802 - multitimbralan i u rack modulu - ne uzima mjesta.
ali dobro sto ste se dovezali tog jadnog M1?? pa on nema apsolutno nista posebno. u jednom trenutku u vremenu, zbog razvojnog puta konvertera i chipova, imao je nesto sto drugi tada nisu imali i time je zaradio mjesto u povijesti. u redu. ali to je sve. prevazidjen odavna. gotovo. mislim, nije mi jasno sto znaci "treba ga imati u kolekciji" - radimo glazbu, ne otvaramo muzej ?!? nije stvar u tome jeli on nesto vrijedio ili ne, vec koliko vrijedi sad, u prakticnoj upotrebi u danasnjoj glazbi. gledano sto mozes potegnuti u DAW-u preko VSTi sampling instrumenata, i s druge strane, sto se nudi od hardverskih sinteva koji uvijek imaju originalni zvuk nezamjenjiv s pc-ijem ili novim digitalnim sintevima, jednostavno ne vidim smisla u bacanju para. pa nije to filatelija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Member
|
![]()
pa dobro ljudi koji je vama k...? ?ovjek je kupio korga i ?to sad? najvi?e ne volim jeb... pomodare koji toliko seru da mi smrdi preko mog kompa!
a,?ta sad? sad vam je jebeni triton ok ili fantom,a i novi macbeth ili andromeda-imaju midi i ne idu iz tune-a? e pa ko ga jebe,stare stvari itekako dobre i zanimljive i nije va?no koliko imaju rom-a i kako su im tipke dobre ili lo?e-neke stvari imaju karizmu.m1,dx7,juno 106,obx,tb303? sve su to legende,a i m1 je me?u njima.za?to onda ne pljujete i po starijim analognjacima nego drkate na njihove slike? svatko je napisao svoje,kako je tad mislio.oprostite ako sam malo sjeban,ali poga?a me ?to se danas sintevi otpisuju u staro ?eljezo-pa ?ak i legende poput m1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Pro Member
|
![]()
Ja imam 01w i volim patch 40 iz banke A
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Moderator
|
![]()
Samo da razjasnimo jednu stvar...
Niko nije pricao o kvalitetu ili nekvalitetu M1! Ljudi imaju razlicite ukuse i o tome ne treba raspravljati! Definitivno!!! Samo je 450EUR mnogo za taj instrument! Finito! (jos jednom - ako neko hoce M1 za 250EUR neka se javi na PM)
![]() |
#48 |
Member
|
![]()
dakle,,,
dobio jednog tog M1 sinta... i skinuo sa neta dosta banki zvukova...farbi...?ega god..jer je ubojstvo to programirat...ajme u?as. i sad imam pitanje. u banci 1. na?em dva dobra zvuka. u banci 7. na?em tri u banci 23. na?em jedan dobar zvuk. kako te zvukove koji su mi dobri prebacim u M1? samo te zvukove..ne sve te banke...to sam uspio...?elim prebaciti samo neke zvukove iz pojedinih banki...kako to? kojim programom? molim pomo?---hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Junior Member
|
![]()
Ja san nekad davno (mislin da je to bila 90 - 91) programira i svira M1. Tad mi je stvarno bi ludilo. Ostalo mi je u sje?anju da ima odli?ne digitalne klavire i prodorne braseve. Danas se, bogami, ne bi hvata za nov?anik zbog njega, a kad bi ga dobi bespaltno odma bi ga oka?io u oglase.
![]() |
#50 |
Member
|
![]()
a jebi ga kad za vrijednost M1 ne mo?e? dobit ni?ta bolje pa mora? sa onim ?ta ima?....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Korg M3 / R3 | lesha | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 23-08-2007 06:35 PM |