|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Trenutno:
Dire Straits-Brothers in arms Roxy Music-Taxi Depeche Mode-Exciter Timo Mass-Music for the masses
![]() |
#42 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Zamalo da zaboravim.
Alice in Chains-Unplugged-DVD 5.1
![]() |
#43 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Pro Member
|
![]()
Incognito - album "Positivity"
kako je to dobra mjuza, auuuufffffffff.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
blabalbalblabalbnajnajanjanjnajanjblbalbalbalbalba lbnjanjanaj... ma daaaaaaaaajjjjjjjjjj... zivincic ti brbljas, btw ******type mismacht error****** |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |||
Administrator
|
![]() Quote:
http://webcdi.com/theater/theatre.php |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Pro Member
|
![]()
ma pametuje, ali ono opusteno engleski, uz caj... 8)
ne mogu naci rijeci hvale za njih... jos da skupim sve od nightwish pe sve preslusam.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Member
|
![]()
Ja evo ne mogu da verujem sta sam propustio ove dve godine!
Younger Brother - A flock of bleeps [2003], znaci tek pre nekoliko dana sam nabavio album( sumanuti hvala brate! ), i evo od tad se jezim. A pesma konkretno : Evil & Harm (rmx), uf! Koga zanima, u pitanju je elektronska muzika, ali sa dosta vokala i gitara. Ne sumnjam da bi se svakome svideo nacin na koji covek obradjuje glas i gitaru, jer sa takvom vestinom stvarno mu nema ravnog u onome sto radi! Simon Posford kao Younger Brother - covece ti si moj *e*ni idol!!! Evo i link ko hoce : http://www.shpongle.com/hallucinogen/ i link za sample "Evil & Harm" : http://www.shpongle.com/hallucinogen...l_and_harm.mp3 Semplove ostalih pesama mozete naci na sajtu.
![]() |
#49 |
Junior Member
|
![]()
Apex Twin - Windowlicker - ta stavr me radi vec nedelju dana non-stop. Kao i River of Bass od Underworlda.
pozz za elektronichare
![]() |
#50 |
Member
|
![]()
Uff evo mene sa novim utiscima. U subotu u "HI-FI Centru" kupljen Massive Attack - 100th Window. Sta reci jos sem odlican album, fenomenalan zvuk, savrseno isproduciran. I dalje sasvim originalni, "zamraceni" u transparentnu kristalno plavu boju... A pesma koja je na prvo slusanje ostavila najveci utisak: "A prayer for England".
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vrijeme za novi procesor? | Edi Prog | Computer Hardware | 14 | 26-02-2012 08:53 AM |
Dobra ciganska glazba | roginator | Pricaonica | 3 | 28-09-2009 12:21 PM |
Kad pjesma razjebe stih | ANITA | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 14 | 01-11-2007 08:18 PM |
Pjesma Zena bez imena - drum set | Nocni | Vlado Georgiev | 1 | 23-02-2005 04:07 PM |