|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#441 |
Member
|
![]()
[quote=korenjak;220192]Imas li problema sa konnektom?
nemam nikakvih problema s konnektom (win XP SP2), pokrenuo sam patch http://support.microsoft.com/kb/885222, koji skida limit sa propusnosti firewire-a ( sa 100 na 400), međutim nisam primjetio nikakve promjene (pobolj?anja)!? "meni cesto stane zvuk na nekoliko sekundi" to mi se prije de?avalo u Wavelabu...sad je ok |
![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Junior Member
|
![]()
K8M800 Micro AM2
AMD athlon LE-1640 2.4 GHz 2x1GB ddr2 Trancend 800MHz HDD 250GB SATA2 Western digital AGP nVidia 6200, 256MB ddr2, 64-bit Creative sound blaster audigy 7.1 DVD/RW Pioneer |
![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Pro Member
|
![]()
Drustvo
Ceo beograd sam opet obiso da kupim FW sa TI chipom i nisam nasao a bio sam cak u 20 radnji... Elem da nije Ivan rekao da mu VIA lepo radi ne bi se ni ja usudio da probam... Ali posto je Ivan preporucio VIA ja kupih Digitus PCI karticu sa VIA chipom i ... RADIIII.... ![]() Evo TC KONNEKT8 postavljen za default audio kartu u windowsu i radi nema da secne.... Hvala Ivane i ostali p.s. mada sam i dalje misljenja da covek nemoze da zna dok ne proba sve tri vrste chipa....osim ako mu se ne posreci da iz prve ubode.. Napominjem da sam predhodno imao INTEX kartu sa NEC chipom i pravio je probleme pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Pro Member
|
![]()
prerano sam se radovao, u cubaseu - secka skoro redovno, a poceo je pomalo i u windowsu tj. kao default audio card....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Administrator
|
![]() Za tehnicke probleme otvori novu temu, cisto da ne bismo ovdje gusili...Ja cu kasnije premjestiti/obrisati spam koji se ovdje nakupio...
Pogledaj nekoliko tema ispod, napisao sam da imamo FW TI karti, trenutno samo PCI-E, a uskoro i PCI... |
![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Pro Member
|
![]()
ok sorry
al nekao se samo ovde otvorilo pa sam hteo da izbegnem novu temu za par postova np pozdrav javim se kad skupim lovu moze i pci-e |
![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Administrator
|
![]() Ma opusteno, sve ok, nisi ti jedini koji je malo odlutao od teme
![]() PCI-E je odlicna opcija za novije maticne koje kubure sa brojem PCI slotova. A sto se tice love, ako se ispostavi da ti karta ne radi posao mozes da je vrnes nazad... |
![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Pro Member
|
![]()
ok zovem te kad primim platicu
a ti brishi ove postove..... ko sto si obeco.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#449 | |
Junior Member
|
![]()
C2Q 2.4@3 ghz (82c orthos)
Asus P5Q 2 GB ddr2 Geil (800 mhz) ???? audio kartica Radeon x1850 Quote:
![]() ![]() poz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Junior Member
|
![]()
djdudra imam istu konfiguraciju
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sugestije za konfiguraciju | SubSonic | Computer Hardware | 7 | 22-02-2009 10:13 AM |
Sta vi kazete za ovu konfiguraciju??? | stacato | Computer Hardware | 48 | 14-02-2009 10:43 PM |