Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 09-05-2006, 06:56 PM   #391
zvincic
Pro Member

zvincic's Avatar

Default Re: Bufet Del Rumski

Quote:
Originally Posted by idekius
Opet isti problem... cim se napijes vidis dve sholje i nikako da pogodis koja je ona prava
zato pijes jos malo dok ne vidis tri solje.

onda samo gadjas srednju
Old 09-05-2006, 08:17 PM   #392
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

E sad ste prevrsili svaku meru. ide novi clan!
LACKY is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2006, 08:21 PM   #393
idekius
Mason

idekius's Avatar

Quote:
Originally Posted by LACKY
E sad ste prevrsili svaku meru. ide novi clan!
Valjda dva clana?

Jedan koji limitira pustanje Matilde (NATO codename za novi Ciklon B) u kafani, a drugi u vezi nishanjenja solje*?

*kako d**tom, tako i k**om, kao i ustima (bljuvanje)
**nos se izuzima, jer pravi muskarac (onaj koji koristi SoundForge, a ne WaveLab kao razmazeni dechacici) uvek istrese surlu na pod WC-a u kafani.
Old 09-05-2006, 08:27 PM   #394
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Default Re: Bufet "Rumski"

Quote:
Originally Posted by LACKY
1.Kao i u svakoj kafani za stolove je dozvoljeno dobacivati meze i pice!
2.Bilo koje drugo dobacivanje(na naciojnalnoj,profesionalnoj,vredjanje debelih, ili nekoj drugoj bazi) smatrace se uvredom!
3.A za svaku uvredu sleduje Ban, Batine ili Perun na private(po slobodnom izboru)!
4.Postavljanje glupih pitanja se takodje sankcionise!
5.Ako vas bije maler treba ici u Smederevo!
6.Pijane goste ne sluzimo!(Clan uveden zbog Idekiusa.)
7.Dozvoljeno je kritikovanje radova clanova foruma, koji imaju vise od 100 postova samo uz novcanu nadoknadu!
8.Novac prikupljen od kritika ide u fond za letovanje!
9.Za letovanje je potrebno posedovati lemilicu!
10.Zabranjeno postavljanje bilo kakvih ozbiljnih i angazovanih pitanja.(krivci Arhtur i Zagor)
11.Zabranjeno je raspravljati o zejtinu i uopste o bilo kakvim mazivima sem slanine i cvaraka!(krivci Diviner i Boggy)
12. Zabranjeno je ozbiljno raspravljati(moze samo onako) o 1225 clanova foruma od kojiih samo 48 ima preko 300 postova(krivac za ovaj clan je Oggy)!
13. Posto nije41-prva, zabranjeno je govoriti u siframa sem Bati Zivojinovicu(clan skrivio Arthur)!
14. Zabranjeno vredjanje kamera, foto aparata(i uopste bilo koje video tehnike u svrhu izrugivanja debelih)( clan skrivio Off)!
15.Zbog ugrozenosti na forumu i restoranima(male porcije), debeli clanovi imaju posebne privilegije(ovo je moja samovoljna i diktatorska odluka)!
16.Pravilo broj 1 je "Sef je uvek u pravu". Pravilo broj 2 " I ako sef nije u pravu primenjuje se pravilo broj 1". Proglasavam Divinera za moderatora jer je pospesio moj diktatorski status(clan skrivio Diviner zbog svog Geblsovskog stava)!
17. U bufetu je dozvoljeno smaranje samo u slucaju ako je smaracu rodjendan( clan uveden zbog Lacky-ja tj. mene zbog smaranja za rodjendan)!

18. Zabranjeno je u buffetu kovati urote bilo koje vrste(kradja guma sa decijih bicikla,cevapa iz tanjira dok je covek u toaletu itd.) i uopste bilo kojih aktivnosti koje vode lakom sticanju dobara i pozicija.(clan uveden zbog Idekiusa i Oggy-a)
19. U buffetu je strogo zabranjen pristup zenama!( ovaj clan nije skrivio neko, cisto se namece zakljucak "sta ce ovde")
20. Za sefa sale proglasavam Idekiusa, a za zamenika Oggy-ja (clan se uvodi zbog navale gostiju u kafani i neko mora da vodi red. Zamolio bih sefove da posebnu paznju obrate na Peruna koji non-stop zapodeva kavgu) a za tehnickog konsultanta ( znaci ako se pokvari kaffe aparat ili vodo kotlic) proglasavam Boggy-ja, kao naj potkovanije lice. I jos jedna stvar, zabranjeno je stipanje konobar"a" ili "ce". Takodje proglasavam Off-a za zvanicnog izbacivaca u kafani ( cisto da bi nervirao pijane goste)!
21.Toalet se do daljnjeg zatvara (veliku i malu nuzdu od sada cete vrsiti preko puta u stubistu, a koga navataju stanari i ocinka da je iz buffeta bice banovan) i zabranjuje se diskusija o bilo kojoj fekalnoj disciplini (pravili uvedeno zbog vecine salnih gostiju)!
Izvolte!

Ps. ovo su pocetna pravila koja ce se po potrebi prosirivati.
Red rad i diktaturaaa !!!!!
Old 09-05-2006, 08:37 PM   #395
idekius
Mason

idekius's Avatar

Gazda, a ja taman imao dobar predlog...
Posto je ovo kafana muzikanata, da u duhu posla WC ozvuchimo... osetljivim kondenzatorskim mikrofonom sa istaknutim sibilantima i da mic stalno stoji ukljucen u razglas kafane! (idekius=genije) To bi sve dovelo u red da u WC-u budu k'o bele lale A kome se "omakne", bar bi nasmejao goste u kafani
Old 09-05-2006, 08:41 PM   #396
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Jos da ozvucavamo dlakave g*zice, de cemo stici? Ajde da dolaze ribe pa i nekako.
Old 09-05-2006, 10:54 PM   #397
zvincic
Pro Member

zvincic's Avatar

Quote:
Originally Posted by idekius
Gazda, a ja taman imao dobar predlog...
Posto je ovo kafana muzikanata, da u duhu posla WC ozvuchimo... osetljivim kondenzatorskim mikrofonom sa istaknutim sibilantima i da mic stalno stoji ukljucen u razglas kafane! (idekius=genije) To bi sve dovelo u red da u WC-u budu k'o bele lale A kome se "omakne", bar bi nasmejao goste u kafani
ja sam radije za onu drugu opciju, da postavimo kameru u zenski wc
Old 09-05-2006, 11:53 PM   #398
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Quote:
Originally Posted by p.e.r.u.n.
Ma, bre Boggy, necu ja da placam alat! Samo sam svrnuo na pishanje i gle chuda... To da ponudis Gazdi, jel' znas??? Njemu ce trebati!
E, perune (.......), ako imas problema sa odvodom piva, mogu ja iz vojske da maznem za tebe jedan kateter. Onda samo praznis kesu povremeno, a mozes da je das i konobaru da istoci, da ne ustajes od stola
Old 10-05-2006, 12:28 AM   #399
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Na zalost nemamo zenski wc, i ovde pocinje ozbiljno da smrdi. Da nas ne zatvore sanitarci?
Old 10-05-2006, 12:39 AM   #400
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: Bufet Dell Rumski

Ma ja se bojim da ne zatvore i nas u kafani, kada je budu proglasili karantinom...:o

pozdrav

bogi

v.d. domar

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules