|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
ton magistar
|
![]()
:oops: ooops :oops:
oprosti bitch. umisto quote pritisnu san edit i ukrca san se u tvoj post. sori, sori... nije bilo namjerno :oops: evo, moga posta: ne virujen dok ne cujen i vidin ![]() bdv: sto ce mi skupi dig/an konverteri kad mi oni uopce ne uticu na zvuk?! u karticu ulazin preko pulsarovih ulaza i preko adata a izlaze koristin samo za monitoring. sve softwarevske i hardwarevske sourceve sabiren u pulsarov mixer i snimam u wavelab. inace kod snimanja koristin tl audio preamp a u produkciji najvise uadove i powercoreove efekte. iman i taj tl audio eq, ali mi samo skupja prasinu. vrlo san zadovoljan kako mi radi uadov pultec i cambridge ![]() inace, iman jednu svoju logiku. nastojim sve snimit sto je moguce bolje i zbog toga cu, kad bude prilika, kupit jos jedan vrhunski mic (brauner) i avalon preamp. ali kad jednom zvuk dodje u digitalnu domenu nema vise vracanja u analogno. :roll: da se razumimo, ne potcjenjujen kvalitetu hardwarea u procesu masteringa, ali za kvalitetan mastering bitno je, prije svega, znanje koje ja nemam, a onda treba imat uzasno skupu opremu i poseban studijo i bavit se samo time u zivotu. zato, ako bi se odlucio za hardwarevski mastering, posla bi nekomu u svit da mi to napravi. 8)
![]() |
#32 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
nesto love san ustedi i sad se mislin bili uze sad to dvoje ili bi opremi 2 apartmana ![]() mislin da cu ove godine opremit apartmane, jer mi se to vise isplati a onda bi sa njima moga zaradit preamp i mic :roll: ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Opet ja :D | Arthur | Promocija radova | 9 | 13-11-2007 02:28 AM |
Opet taj mastering... | dacko | Audio Produkcija - Tehnike | 64 | 21-07-2005 12:35 AM |
Opet ja! | X-Dreamer | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 16-07-2005 08:49 AM |