|
Recenzije Ovde mozete postaviti svoje recenzije audio softvera, hardvera, intrumenata i studijske opreme. Postavite pitanja ili iskomentarisite napisane recenzije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Vibrator
|
![]()
hteo si da kazes da je alesis bolji od genelec-a ?
ili je to zbog jednog inch-a vise... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Super Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#33 | ||
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Pro Member
|
![]()
ma ljudi, sve je stvar ukusa i toga kako ste navikli da slusate... ja evo, nema sanse npr. da radim sa NS10-kama a 90% studija u svetu ih ima kao referenca i pricaju da su zakon. Mogao bih da ih koristim za proveru jer stvarno jesu dobre kutije i pokazu mnogo toga, ali vise sati rada sa njima, nikako. Takodje znam da su mnogi ljudi na Genelecima napravili vrhunske snimke i mixeve. Ja ne mogu da radim sa njima jer su brzi (mislim na response)... npr. dok nisam poceo da se bavim ovim muziku sam slusao na starim Nishkim kutijama (50-ica) preko Technicsovog pojacala iz 88-e... Alesisi su sa druge strane "tupi", mekani i to je zvuk na koji sam otprilike navikao i iz tog razloga sam ih i uzeo... sledeca investicija ce mi verovatno biti neki veci tannoy (minimum 8-ica) jer mi jednostavno takav sound najvise odgovara za visecasovni rad...
tako da.. boskovicu, ne 3puj se ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Senior Member
|
![]()
Znam Svedjanina koji je postao svetski poznat trance artist uradivsi mix koristeci Alesis M1 Active MK II...
Ima trenutno "single of the week" na Armin Van Buuren-ovom "A state of trance" show! Ja svima preporucujem te monitore kao najbolje u toj klasi (iako ih nikada nisam cuo,ali znam kako zvuce mixevi koje je Svedjanin radio na njima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Member
|
![]()
NS10-ke su mi cesto ukljucene danima i nikakav ali nikakav zamor ne osetim (bas suprotno).... Te kutije su broj 1
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Pro Member
|
![]()
pardon.. ja sam mislio na sound
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() Kvalitet rada zavisi prvenstveno od toga koliko poznajes monitor na kojem radis. NS-10M jeste studijski standard i stvarno su sirove do bola...
![]() |
![]() |
#39 | |||
Member
|
![]() Quote:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Member
|
![]() Quote:
glanc nove.Ne znam koliko mu je vjerovati,ali vidjecemo. Sta vi kazete na ovu cijenu?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Wharfedale DP8.2A vs. Alesis M1 Active MK2 | Tribal_kg | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 16 | 06-07-2006 03:55 AM |
Alesis mk2 active-savjet | MD | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 5 | 31-10-2005 04:05 PM |
:: Alesis predstavio M1 Active 520 & 620 :: | lesha | Monitoring | 2 | 23-07-2005 08:06 PM |