|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
hm, ja sam ti lijepo govorio...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Pro Member
|
![]()
@All
Imam problem. Ne znam sta sam uradio ali sada kada pokusam da izaberem ''ASIO DirectX Full Duplex Driver'' , Cubase mi prikaze poruku koja glasi: '' ASIO DirectX Full Duplex Driver could not be loaded'' ali kada stavim ''kX ASIO'' onda sve funkcionise ali preko njega ne mogu da snimam mikrofon.... ili mogu? Ako mogu, molio bih nekoga da mi objasni kako da podesim kX i ako neko zna zasto ne mogu da otvorim ''Full Duplex''. Probao sam da reinstaliram drivere ali nista se nije promenilo... plz help Last edited by MHz; 02-02-2006 at 12:18 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Vibrator
|
![]()
reinstaliraj cubase
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Pro Member
|
![]()
Mislim da nije problem u Cubase-u jer u Reasonu takodje ne mogu da otvorim taj driver
![]() Imam jos jedno pitanje... Povezao sam DSP po onim slikama sa prve strane i sve funkcionise sem jedne stvari. Snimim vokal i onda kada hocu da ga preslusam, cuje mi se samo na levom zvucniku...wtf?! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Pro Member
|
![]()
aha...ok...sad cu da pokusam..thnx!
A jel znas zasto cujem vokal samo levo kada ga preslusavam? |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Pro Member
|
![]() ![]() ![]() ovo je prvi put da mi se nesto zabugovalo, nisam znao sta treba, pa sam se malo uspanicio.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Administrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Pro Member
|
![]()
Ne mogu da nadjem tu temu gde si to objasnjavao...jel mozes da okacis link pa da pogledam?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Administrator
|
![]() Quote:
PS. To sto ti je nestala directx instanca moze biti da je zbog logicke greske na disku. Pokreni chkdsk c: /f preko Run (start-->Run). Umjesto c stavi odgovarajucu slovnu oznaku particije koju zelis skenirati... Last edited by diviner; 02-02-2006 at 02:44 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
kx drajveri na OS X za E-Mu kartice | milos | Audio Software | 10 | 14-11-2008 07:25 PM |
E-MU v2.1 drajveri | lesha | Computer Hardware | 1 | 27-06-2008 11:15 PM |
EDIROL PCR 50 JE STIGAO!!! (Reason podesavanja) | Defragment | Audio Software | 11 | 06-12-2004 10:10 PM |
KX Drajveri ? | Pendula | Audio Software | 4 | 31-03-2004 03:21 PM |