|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Banned
|
![]()
Naravno , prvo aran?iram . Raditi sve istovremeno je neozbiljno ( mada sam to radio ) . Ne gubim ?ivce , ni?ta time ne dobijam . Nikad ne gledam na sat ,
gledanje na sat = gubljenje vremena . Pu?enje sam ostavio . Napi?em brzo , aran?iram brzo , produciram sporo ( jer ne znam pa se ?esto " vrtim u krug " ) . Ne pravim predahe . Uvek sam zadovoljan sa onim ?to uradim ( kada uradim ) . Za?to ne bih bio ? P.S. Mislim na muziku i aran?man . Produkciju tek u?im ( zadovoljan sam sa dosad nau?enim ) . |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Mislim da je jednom u intervjuu odgovorio da je "kola? tehnika" akadamski priznata umjetni?ka tehnika, pa je sasvimu redu da se koristi njome, kad su ga pitali vezano za optu?be da je pokrao ve?inu svojih pesama ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Moderator
|
![]()
Dejavu... Kao da sam sa nekim ovo vec prepricao...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
Znaci te price o kradji pesama ostavite po strani, jer sam i ja dosao do istog zakljucka slusajuci svoje radove od pre 10 godina ( ![]() I stvarno su mi ideje bile takve da ne verujem da cu ikada ponovo imati slicnu inspiraciju. A onda, slusajuci velika svetska imena, i njihove radove nekada i sada, dolazim ponovo do istog zakljucka. Znaci, sve to ide sa godinama....
![]() |
![]() |
#35 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Prateci vokali, aranzman i snimanje | Mitjovan | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 20 | 02-07-2009 06:01 AM |
Kako sa monotimbralnim Synth-om napraviti aranzman? | Comodo | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 24-04-2009 04:50 AM |
aranzman | zoolander | Promocija radova | 0 | 13-02-2009 10:41 AM |
Njegovo velicanstvo - Aranzman 2 | Mogli | Audio Produkcija - Tehnike | 13 | 26-10-2008 02:18 AM |