Go Back   Rumski Forum > Audio produkcija > Audio Produkcija - Tehnike

Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 10-05-2005, 11:06 AM   #31
milosjeftic
Banned

Naravno , prvo aran?iram . Raditi sve istovremeno je neozbiljno ( mada sam to radio ) . Ne gubim ?ivce , ni?ta time ne dobijam . Nikad ne gledam na sat ,
gledanje na sat = gubljenje vremena . Pu?enje sam ostavio . Napi?em brzo ,
aran?iram brzo , produciram sporo ( jer ne znam pa se ?esto " vrtim u krug " ) . Ne pravim predahe . Uvek sam zadovoljan sa onim ?to uradim ( kada uradim ) . Za?to ne bih bio ?

P.S.
Mislim na muziku i aran?man . Produkciju tek u?im ( zadovoljan sam sa dosad nau?enim ) .
milosjeftic is offline   Reply With Quote
Old 10-05-2005, 05:02 PM   #32
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mogli
Jednom sam citao interviju Gorana Bregovica. Kaze Brega -,, Kad posle nekog vremena cujem svoje stare pesme, cudim se sam sebi kako sam to mogao napraviti i pomislim da tako nesto vise necu moci..."
btw Zamisli samo pesmu - snijegovi, ruzmarin i sas...Kako bi to zvucalo u danasnjoj produkciji. Za mene je sama pesma najvaznija, ali volim i dobar sound.
Naravno da vi?e ne?e mo?i. Mislim, bilo bi glupo da krade isto dva puta, dosta je jednom.

Mislim da je jednom u intervjuu odgovorio da je "kola? tehnika" akadamski priznata umjetni?ka tehnika, pa je sasvimu redu da se koristi njome, kad su ga pitali vezano za optu?be da je pokrao ve?inu svojih pesama
Dushan_S is offline   Reply With Quote
Old 10-05-2005, 05:49 PM   #33
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Dejavu... Kao da sam sa nekim ovo vec prepricao...
Oggy is offline   Reply With Quote
Old 10-05-2005, 09:54 PM   #34
AVaX
Stara Rumski Elita 2003.

AVaX's Avatar

Quote:
Originally Posted by Dushan_S
Naravno da vi?e ne?e mo?i. Mislim, bilo bi glupo da krade isto dva puta, dosta je jednom.
Nemam nikakvo posebno misljenje o Bregi, ali potpuno kapiram sta je covek hteo da kaze.
Znaci te price o kradji pesama ostavite po strani, jer sam i ja dosao do istog zakljucka slusajuci svoje radove od pre 10 godina ( ).
I stvarno su mi ideje bile takve da ne verujem da cu ikada ponovo imati slicnu inspiraciju.
A onda, slusajuci velika svetska imena, i njihove radove nekada i sada, dolazim ponovo do istog zakljucka.
Znaci, sve to ide sa godinama....
Old 10-05-2005, 11:19 PM   #35
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Quote:
Dejavu... Kao da sam sa nekim ovo vec prepricao...
Ni?ta ja ne znam ko ti je taj Deja :P
Dushan_S is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules