|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Superoperater
|
![]()
Pa, to... reklama - makar i negativna! Ali se prica o njemu. Cak i ovde...
![]() |
#32 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Wikipedia kaze
Britni Spears In 1997, Spears signed a recording contract with Jive Records to launch her career.[1] Spears has sold over 100 million albums worldwide and more than 28.6 million digital singles in the United States only, making her one of the best-selling music artists of all time Mike Oldfield Tubular Bells The album sold more than 2,630,000 copies in the UK alone (making it the all-time 34th best seller in the UK), and according to some reports 15 to 17 million copies worldwide. The album went gold in the USA and Mike Oldfield received a Grammy Award for the best Instrumental Composition in 1975. Eto, znao sam da je Britni veci umetnik. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
(I onda se cudimo sto nemozemo da napravimo neki izlaz na strano trziste!!) Drugo - vremena se menjaju.. Ja sam nekada otkidao na Jethro Tull - danas mi nije jasno zasto?? Ono sto je nekad bilo "hit" danas ne bi..niti bi ovo od danas bilo hit tad? Ko bi od naduvanih hipika slusao Britney !?? Sve se menja - danas vidim u novinama kako jedan od najvecih rezisera reklama na svetu kaze da su reklame od 3o sekundi mrtve !! Nove navike i generacije mogu da prime i registruju samo reklamu od 5 sekundi !! Koliko ce to da ima (negatvni) odraz na tu ogromnu industriju?? Sta god da se pogleda je drugacije.. A to sta je danas umetnost i da li je muzika (uopste) umetnost - pitanje je sad !!
![]() |
![]() |
#34 |
Moderator
|
![]()
ovde se ne pricha o umetnosti nego o zaradi. ne znam chemu diskusija.
A shto se tiche tih koji zaradjuju, veci je umetnik i talenat od svih njih.. ajde, od vecine Last edited by HeatMan; 20-03-2013 at 11:26 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#36 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
Cudo jebote niko ne opljuva Betovena i rece da je to nekad bilo hit, da sad vise nije... Ma tu meni nesto smrdi .... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Senior Member
|
![]()
lele ljudi nemoguce da se vodi rasprava o ovome... i ne mogu da verujem da neki ovde posle toliko godina u muzici i dalje gledaju na muzicku zvezdu kao na individuu , a ne na mashineriju iza, pogotovo znajuci da je to amerika... decko je doveden na muzicku scenu kako je vec dosao, e a kad se video potencijal, "rainman" masinerija je videla kako idu rec sales, pogotovo popularnost itunesa i ostalih stvari kod tinejdzera, kako bi se stvorio novi "majkl dzekson", wunderkid, posto je masinerija shvatila da od boys bendova 1 ili 2 uspevaju, ogromna masmedijska sredstva su ulozena da bi se "on" popularizovao... kad kazem "on" mislim na celu masu iza kulisa, koju izgleda ljudi zaboravljaju... a ta masa ima glavni interes u tome...zato je on pop ikona... sto upravo i jeste - samo ikona ispred organizacije...
o tome moze da se polemise danima, ali ljudi da se ne zaje*avamo, jedna Kim Kardasian zaradjuje 10k $ po twitu ! i "on" je tu negde... Druga stvar, mislite da bi se neko sa tolikom popularnoscu i parama jos u tim godinama cimao da radi toliko nastupa godisnje, te probe, te letovi, snimanja, gostovanja, sati u studijima, samo zato sto hoce, ili da bi se probijao ili da bi zaradjivao za sebe??? ili zato sto voli??? to je bre preveliki pritisak koji covek tesko izdrzava... pa po tome bi on (o zaradi) trebao svako jutro kad se probudi da kaze "danas sam dobio na lotou" jer toliko "on" zaradjuje po danu... i onda naravno posto si tu doveden i potpisao pakt sa djavolom dodju i lekovi i psihoze i sve jer ne mozes da ispunis ritam kakav ti industrija svira a novac tada ima najmanju ulogu... E sad pricajuci o njemu kao pojedincu ili umetniku ili talentu nazovi-kako-god, meni niti smrdi niti mirise, postujem svaki talenat, da sam klinka od 13 godina verovatno bi ga i ja slusao ![]() a drugo to sto ga ismejavaju po sitkomima i lajv shoovima itd itd - ne postoji losa reklama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Superoperater
|
![]()
DaBear na ovo gleda strogo profesionalno i iz ugla nekog ko zeli da se probije na trziste i sve sto govori, sto posto stoji. To sto je nesto nama ogavno, ne znaci da treba da bude svima ogavno, gomila ljudi tamo ima 13 godina i voli gangam stajl, treba gadjati neku siroku ciljnu grupu... Sve je to u redu. Samo...
Nismo mi ni UK ni USA, oni imaju monopol na to (unosno) pop trziste i gotovo sam siguran da, pa makar se Betoven reinkarnirao u Srbiji, ne bi stigao dalje od 10000 viewa na YTu... Kao sto ovi nasi ne stizu ![]()
![]() |
#40 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|