|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Pro Member
|
![]()
Pitao sam čisto nošen utiskom zbog one teme od skora kako se dosta toga pretvorilo u postavljanje nekih banalnih pitanja i to, i kako se prema tome treba postaviti... Ja nemam stav o tome, internet je postao takav generalno i to je okej, i ne treba zanemariti rumski kao da kažem instituciju, ovo je čitava enciklopedija na našem jeziku, koju do pre 10-ak godina nismo mogli ni da sanjamo da ćemo da imamo ovako dostupnu...
Možda bi novi gost foruma oživeo i neke starije članove itd i zapodenuo neke zanimljive teme... Ja bih recimo voleo da vidim nekog bubnjara kome je fokus takođe i produkcija i miksing, ne samo sviranje, da vidimo kako razmišlja neka ozbiljna domaća faca i sa stanovišta svirača i producenta ili miksera... Takođe Miro Vidović bi bio interesantan gost, barem meni, već se pominjalo par puta njegovo ime... Često kad nemam šta da radim listam stara gostovanja i čitam šta se pisalo, neke stvari sam pročitao po 5-6 puta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Member
|
![]()
Definitivno Vrač i Koolade, znam skoro napamet sve
![]() Inače DaBear-i komentari o propasti industrije su jako puno uticali na mene, ne muzički nego da zavr?im faks ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Member
|
![]()
Ovo je sajt njegovog studija, tu su kontakt telefon, adresa... Valjda ce posluziti.
Pozdrav
![]() |
#37 |
Member
|
![]()
![]() |
#39 |
VIP Member
|
![]()
Da, Miro je OK, super lik...radili smo nesto zajedno. Cimnucu ga i ja na Skype..
![]() |
#40 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novi gost Rumskog ? | DaBear | Predlozi i sugestije | 17 | 13-08-2012 11:42 PM |
Traze se novi saradnici rumskog | diviner | Obavestenja | 0 | 30-05-2010 09:38 AM |
Traze se novi saradnici rumskog | diviner | Obavestenja | 14 | 09-03-2009 11:40 AM |
Novi moderatori i saradnici rumskog! | diviner | Obavestenja | 31 | 17-09-2007 02:33 AM |
Kad ce novi gost ?? | DaBear | Predlozi i sugestije | 22 | 01-04-2007 10:20 PM |