Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 19-08-2012, 12:17 PM   #31
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

Default Re: objasnite mi ovde na slici sabiranje cubase 5

seller sve to imam sto si nabrojao, i magnetofon i adat isto tad nisam mogao drugacije, prvo nabavljeno i bilo skupo ko djavo. pa kasnije pc. ne vidim cemu volite odma vako ne ljudski pisati, samo bi svadju neku neki ljudi, e to ne volim i nisam nikad, pisi opusteno , ko god tako zeli mozemo do sutra. a ja to mrzim.
branoy is offline   Reply With Quote
Old 19-08-2012, 08:18 PM   #32
idvi
Senior Member

idvi's Avatar

Quote:
Originally Posted by Khan View Post
Glup ili ne, to zaista nije tematika i namena ovog foruma! Ajde malo da se setimo nekih osnova: U uzglavlju pise "Pro Audio Forum", sto bi trebalo da ogranicava izlive strasti na profesionalne teme obradjene na profesionalan nacin, po mogucstvu, profesionalnim jezikom, ili makar pismenim, kako ne bi smo poceli da licimo na www.sjebaneoddokonostidomacice.org.
Sramota je da novi clanovi (8308) citaju ovakva sranja (skjuz maj french) na svakih par thread-ova, umesto da vade beleznicu i pisu PROFESIONALNE savete i preporuke. Nije kriv samo onaj koji na kraju pukne, pa napise nesto za ban, nego i onaj koji stalno provocira! A forum definitivno nije niko u miraz nasledio.
Ajde malo da se vezba ta kocnica, da ne bi bas svaka nova tema morala da bude zakjucana, a broj clanova nasilno smanjen! Ne zna ni ovde, a ni bilo gde drugo, svako - sve.
Topla preporuka, treba biti koristan tamo gde znas, a gde ne znas, malo postovanja ne bi skodilo.
Sta se kome svidja je vrlo licna stvar, daleko od teorijske mogucnosti ubedjivanja, a Pro Audio zanat je prvo egzaktna nauka, dakle nista licno - znas ili ne znas, zavisno od toga da li si u stanju da skupis malo ego i prihvatis, naucis, a tek potom, eventualno umetnost, koja nam se svidja ili ne, pun krug!
Elem, ni u jednom trenutku ego-triperasenja nisu dobrodosla, a ovo je Pro Audio Forum!
Konacno prava riječ i pravi "text"
Netko je ipak trebao staviti bravu za neka razmi?ljanja a i naćin komuniciranja na ovom forumu g.branoy.!
Old 19-08-2012, 08:47 PM   #33
idvi
Senior Member

idvi's Avatar

Quote:
Originally Posted by branoy View Post
ma naravno, ne zurim bre nigde , aa to net, isto smo , i ja sam 95god kad ni modema nije bilo na atari, klave i sve to, ma mozgam ja , polako, al vidis dodje neka stvar koju nisam video 20god u cubesu a u njoj sam od onih atari verzija , GEIN!! nemos verovat et!! jbg kad je povis kanala i ne primetim ga, jer fakticki onaj tockic ne mozes okretati nego moras rucno kraj njeg upisati koliko zelis, i odma me on zainteresovao da vidim jel bolje moze sta s njim .. i stvarno nikad se ja ni zasta ne nerviram , neopterecujem, u mene ti je ma jebes sve, polako, bice, i tako to,, ako moze moze nesto ako ne,. jbg.. itd.. al volim kad nesto novo vidim odma otic u detalj to istrazit i da vidim sta je i kako.. tako no problem!!
Neznam dali ti to nas "zafrkava?" ili si stvarno toliko ....ma nije bitno..
za onaj tockic koji ne mozes okretati!?? Začudo (kao i u mnogom opcijama) stavi? strijelicu (kursor) na tockic i on ti javi USE SHIFT!!
Necu ti pogodovat i reci "bez ljutnje" jer si ipak zaslu?io da se ljuti? i to...na sebe!
Moram ti ipak priznati da tvoja pitanja u mnogim slućajevima su korisna i poućna ..ALI ..nastavak polemike s tvoje strane ipak granići sa dobrim ukusom.
Gde je stari dobar SANDROB ....on je dobro znao opr?it...

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules