|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Jel moze ko reci nesto vise o ovom programu i utiske?
Vidim da je to zapravo Ardour (jel tako?) koji je valjda free DAW za Linux? Ono sto mene zanima je od ljudi koji su ga probali da li stvarno zvuk drugacije zvuci iz njega nego iz drugih daw-ova kao sto iz Harrison-a reklamiraju? Sad ga ima i za Windows i ima narodne verzije ![]() Nisam u fazonu da ga probam i testiram, nisam siguran da mi treba nov program u zivotu, nego cisto diskutujemo, najvise me zvuk zanima, da li stvarno ima neke magije koju reklamiraju da je ima ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Harrison na kojem je miksan Thriller | Shot | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 10-12-2009 02:53 PM |
Harrison mixer & DAW za $79 !! | DaBear | Audio Software | 1 | 15-10-2009 09:49 PM |
Novi Great River Harrison 32EQ u API 500 standardu! | spidermusic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 10-10-2009 11:35 PM |
harrison mixbus | percival | Audio Software | 3 | 06-10-2009 03:03 PM |
UAD - Harrison 32C i Little Labs IBP | idekius | DSP forum | 27 | 19-12-2008 12:02 AM |