|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Pro Member
|
![]()
Da, koju verziju Jbriga koristite? i Kako se "bridguje"?KOji je postupak?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Pro Member
|
![]()
^ za drugi deo pitanja, s prve strane
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Banned
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Banned
|
![]()
e!!
hoce li cubase 6 x64 kad izade imati u sebi neki bridge za x32 bitne pluginove ili cemo morati opet jbridge.pitam jer mi se neda googlat |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Banned
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Pro Member
|
![]()
Od presonusa
Sent from my Desire HD using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Superoperater
|
![]()
Nista... Nema sanse da proradi stabilno. Po forumima citam da ljudima puca sa omnisferom, trilijanom, kontaktom... Govorim o verziji 1.3
Takodje, ne puca sam Cubase, vec poizbacuje gomilu prozorcica Auxhost error sa najrazlicitijim porukama o gresci - nekad je onaj dispatcher opcode 15, to kao ima da se klikne ako izbaci, ali ostale su ko zna sta... Tada projekat prestane da radi i sejvovanje projekta napravi razdrndani sejv, dok Cubase i dalje radi... E sad - Da li najnovije inkarnacije tih plaginova prave frku, da li je sam jBridge (razbijen od grupe pomalo sumnjivog hakerskog "skilla"), nemam pojma. Moracu da se vratim korak unazad i stavim taj 1.2 i da pobrisem najnovije NI plaginove, pa da vidim sta se desava. Mozda mogu da upotrebim varijante sa 8 outa i 16 outa. Mrzi me da prckam po instalacijama ![]() Sve ovo zato sto covek kod koga radim ne zeli da predje sa Cubasea na nesto drugo, sto bih ja odma' uradio. Poenta je da puca samo Cubase i jBridge Cubase: 5.1.2 AiR Cubase proces: 700-800 MB jBridge: 1.3 ASSiGN Superfetch: iskljucen Core Parking: iskljuceno Podesavanja za jBridge: ??? Sta vise da kliknem, majku mu... Sve u svemu, da otklonim sumnju, verovatno sutra ili prekosutra (cim nabavim platnu karticu) idem da ga pazarim! Pa nek ide zivot za 15 evra! Aktuelna verzija je 1.4, pa da vidimo sta kaze. Naravno - postujem rezultat ovde. @Nemanja Superfetch je proces koji prikuplja podatke o aktivnosti korisnika - koji su najcesce pokretani programi, sta se najcesce radi sa kompjuterom i trudi se da bude korak ispred, tj iskeshira te programe u RAM i onda ih brzinom munje startuje - bar je to ideja ![]() ![]() @MikaTehnika 32bitni drajveri ne rade NIKAKO na 64bitnom OSu. Nekad proizvodjac samo napise "Windows 7, XP, Vista..." ne naglasavajuci da li je 32bit (x86) ili nije. To znaci da u paketu ima drajvera za sve varijante OSa. Ono sto te mozda buni je to da je neki kontrolni panel ili mikser tvog interfejsa 32bitni - NPR UADovi plaginovi su svi 32bitni, a u stvari je sam drajver 64bit. Power Core, takodje.
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 21-01-2012 at 04:25 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Stari soft na win7.64bit | mozart554 | Audio Software | 3 | 29-11-2011 11:32 AM |
Sonnox u WIN7 64bit | MilTon | Audio Software | 11 | 21-12-2010 08:19 PM |
32/64bit TC driveri... | Bockie | Audio Software | 2 | 03-10-2010 01:24 AM |
64bit | Klarinetista | Computer Hardware | 0 | 14-12-2004 07:51 PM |
Cubase SX v.2. I Windows XP, 98SE... | cobra | Audio Software | 19 | 17-12-2003 04:59 AM |