|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Vibrator
|
![]()
ako nekoga zanima kupovina, u Artistu ce cena biti 1899? sa PDV, prvi primerci stizu za 15 dana.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Senior Member
|
![]()
jedini veliki problem kod ff800 je problematicni firewire.izgleda da su sa ovom novom spravicom i to resili
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Pro Member
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Ivan Lekic
|
![]()
Medjutim uskoro je stigla Matthiasova replika
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Pro Member
|
![]()
E jbg.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Ivan Lekic
|
![]()
karta je za razliku od ff800 bolja na mnogim poljima, necu da ponavaljam ono sto vec pise u specifikaciji same karte, ali mogu reci prve utiske u studiju, tj. radu .. sobzirom da sam dugogodisnji korisnik ff800 i da je znam u "dusu"..
Karta je manje vise, iste izrade kao i sve iz njihovog programa, dakle odlicno, najveca novina u odnosu na ff800 je totalno novi rme mixer i nov nacin rutiranja, veoma dobar, brzo se radi i sve je jos vise uprosceno tako sto su integrisali identican nacin kao i kod pravih mixera .. FX board je perverzno lak i jako dobar, u ponudi imas sve od efekata sto je potrebno da sve savrseno zvuci dok se snima .. preampe sam probao, kazu da su tih 4 uzeti iz micstasy serije i u najmanju ruku cuje se razlika u odnosu na ff800.. razlika se cuje i u slusanju.. to je verovatno zbog konvertora nove serije.. naime.. dok slusam, cujem preciznije detalje koje ranije nisam cuo na ff800 .. cak sam u jednoj numeri zbog jaceg rms-a jasnije cuo fuzove koji se kratko javljaju, jasnija zvucna slika u neki prvi mah to je to, jako sam zadovoljan a vremenom cu uvideti pravu prednost i razliku u odnosu na ff800 .. ono sto sa sigurnoscu mogu da kazem je da ova audio karta preuzima vodjstvo u masovnoj trci audio interfejsa, potpuno isto kao sto je u svoje vreme i ff800 bio kada se pojavio Karta se moze kupiti u artistu po ceni od oko 1900 eur |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Pro Member
|
![]()
Hvala Ivane, potpuno ocekivan komentar UFX .
Srecno sa novom igrackom i kad stignes daj neki detaljniji test . ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
RME Fireface UC | dejankuki | Computer Hardware | 2 | 31-12-2010 09:55 PM |
RME Fireface 800 | den | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 20 | 01-09-2009 08:41 PM |
Fireface 400 ili 800 ? | Mildra | Computer Hardware | 6 | 28-01-2007 11:27 AM |