|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Joooj, kad ce vise te informacije... P.S +1. Ovoga sam se nagledao kroz ovih 15 godina muzicke skole mozda i previse. Uglavnom ti koji znaju a ne mogu da ti pokazu to rade zato sto nece da ti pokazu. P.P.S E, drago mi je da sam se istripovao onda, ziveo! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
@Psionic: Baci pogled na SAE.edu sajt pa vidi cemu te uce. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Superoperater
|
![]()
Vidim da pise da te uce da radis na "broad range of equipement", mada i dalje ne znam sta podrazumevaju pod time... Moze neko da te nauci da koristis kompresor, sta se desava kad odvrnes attack, ali bojim se da ne ulaze nesto u dubinu materije... Sta znam, mozda gresim.
Ima naravno tamo sve posebno da se uci, ali je pitanje koliko privatnih studija kod nas, ima vise od jednog clana ? Verovatno da producent ne mora da zna kako radi mikrofon, ali mislim da snimatelj vec mora to da zna. Pitanje je samo ko je ko ovde kod nas, u realnim okolnostima ? Tesko da nekome od nasih privatnih studija treba posebno usko profilisani kadar - mozda par televizija, ne znam... 15k evra je mnogo da se da za ta prestizna zvanja koja ovde malo vrede - kao sto Digital rece, mala grupica ce se stvarno naci negde. Znam po studentima sa FDUa (gluma) dodje njih 100 da polaze diplomski (ja im radim kao tonac), a u sezoni od njih glumi negde jedan, mozda ni taj jedan. Slicno je i u ovom slucaju. Bilo kako bilo, svoje sam ja naucio, bar sto se skola tice... Mator sam za zaebancije tog tipa. EDIT: Vidim da se dobija izvesna oprema zajedno sa kursom - macbook. Svejedno je skupo za nas smrtnike!
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 30-08-2010 at 04:19 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
Quote:
![]() Ne treba preterivati kao sto je slucaj kod nas... prosire ti skolovanje na kraju ne znas nista perfektno. ![]() pozdrav bogi
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 30-08-2010 at 05:09 AM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Moderator
|
![]()
FDU sam svojevremeno kad sam upisivao fax (pre 10 go... (u jbt
![]() SAE... Kao sto rece Vasa, bolje to nego BMW ili Mini Cooper S... Za sad ostajem "tonac - naivac"...! ![]()
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 30-08-2010 at 11:53 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Pro Member
|
![]()
mi od 26 znaci da i ne pokusavamo?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Moderator
|
![]()
Za tog klinca su bruce jos uvek novotarija, a ne muzicka produkcija... Taj klinac treba da prvo slusa pa onda svira pa onda za 10 godina da pocne da se interesuje kad se od ovoga prvog "umori" i kad ima sta da kaze i pokaze,kad ima sta da promeni, poznavajuci sve "mane" i imajuci muzicko iskustvo,onda da bude s' punim "pravom" i pedigreom producent...!
Zato je mjuza i otisla u kurac jer se proizvodi uz picu,kolu i ableton...! ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|