|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Pro Member
|
![]()
Stari moj. Isto ti je to njesra kao i ono ?to sam okačio. Svi tonovi (namjerno) odsvirani sa malim velocity-jem u midiju iziđo?e mal' ne kao E, A ?ice na gitari. I prije je ovdje bilo govora o imitacijama prirodnih instrumenata. Jo? je to sve daleko.
Ali, ?ta god da se odabere i sjedne u mix (pokrije se drugim), ili se iskombinuje ono ?to je u rasponu kada je sempl dobar o.k., (ili se ne glumi 'u bobu' udarac batića, demfovanje, otpu?tanje, spu?ten poklopac, podignut poklopac i jo? koje?ta ?to pijanisti daleko bolje znaju od mene). Neko je napisao u jednom thread-u da se ne treba truditi i glumiti prirodni instrument sa VST(i) ; ako nije dobar, uzme? npr. električni klavir ili ?ta drugo i odradi? posao. Takav je bio savjet. Tako je nastala plastika ![]() Ipak, imam dva CD-a "Kushel Classic" i jo? neke (jedan mi je zapeo za uho : "Two Together") gdje nisam u svemu načisto ?ta je ?ta : ?ta su pravi instrumenti a ?ta sampleri ili sintovi. Odu?evljen sam tim snimcima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | ||
Banned
|
![]() Quote:
Ja sam pojacao midi za 25, pa kasnije smanjio wav, da bi bilo kontrasta. Quote:
Ne znam sta ti ocekujes od sempla. Samo kad upredis sa svim ostalim, ovaj zvuci mnogo lepse i interesantnije. Evo prohtevni covece, nista nije dirano, stereo pan law je -3db. http://rapidshare.com/files/377421258/MJ4.rar.html Last edited by google; 18-04-2010 at 10:05 PM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Grand Piano Virtual Instrument | dejankuki | Audio Software | 0 | 12-03-2010 05:57 PM |
Native Instruments Guitar rig 4 PRO | dejankuki | Audio Software | 4 | 02-09-2009 08:50 PM |
Native Instruments B4 2 | kVu | Audio Software | 8 | 12-01-2006 02:42 PM |