|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
Ja tebe razumem sto pokusavas da definises sta bi jedan audio inzenjer trebao da zna da bi mogao valjano da obavlja svoj posao, ali na zalost ja licno ne vidim da ce mu bilo koje "lagano" poznavanje ove materije doprineti boljem razumevanju "sta se tu, u stvari, desava", ako vec ne moze, samo na sluh, da proceni upotrebljivost nekog alata. Tako da nisam zeleo da degradiram "inzenjering"... nego samo ne mislim da ga treba stavljati svuda gde se primeti zgodno mesto, iako, realno, nema smisla. Quote:
Pretpostaviti da se oni toga nisu setili, je blago receno, preterivanje. pozdrav bogi
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 22-12-2009 at 08:01 PM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Moderator
|
![]() Quote:
prosto ako se bavis produkcijom,ne posmatras stvari na nacin da bas toliko duboko ulazis u srz alata,vec onoga za cega ti alat treba. Ne mislim uopste da je ne ozbiljno ako neko pita da li je i zasto neki alat dobar, da se kaze "da dobar je,zato i zato,jer radi to i to,koristi ga tad i tad" bez da ulazimo u genezu samog alata... Ako je prevara u pitanju... ...neka, onda mi je drago da su me zajebali, jer se lepse osecam dok radim! Hvala im na tome...
![]() |
#33 | |
Banned
|
![]() Quote:
Poniranje u dubine tehnologije me zanima koliko i godisnji prirast majmuna u Zimbaveu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Moderator
|
![]() Quote:
pozdrav bogi
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
cene materijala | Arthur | Dizajn i konstrukcija studija | 27 | 06-03-2017 03:54 PM |
Cubase 5 cene?Artist? | darkstar | Audio Software | 16 | 10-04-2009 10:40 AM |
Sky music-cene | player | Razno | 32 | 06-08-2007 02:43 PM |
Cene na ARTIST sajtu... | DADDY Z | Razno | 15 | 20-10-2006 10:24 AM |
cene za padanje u nesvest | nixylive | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 6 | 15-09-2003 01:37 PM |