|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Koliko ja znam, artist je i u Beogradu i u Zagrebu (ispravice me neko iz Hrvatske ko je upuceniji, da li se radnja tako zove www.audiopro.hr). Moras ih pitati, ne znam koliko kuna je 1Eu, ali ovde ti je NT2a 2900 (valjda kuna), a NT2000 chak 4000, a za 4800 imas K2 koji je bolji od oba. Za te pare bih ja razmotrio Violet Black Knighta, cena mu je koliko vidim 3000 kuna (http://www.audiopro-croatia.com/mex/....php?art=5904#), mislim da je on najdominantniji u konkurenciji, licno ja jer sam imao loseg iskustva sa starim modelom NT2 bih se pre odlucio za Black Knighta... Eto to ti je to. Pozdrav I siguran sam da ce ti jos forumasa koji poseduju Black Knighta preneti svoje lepe utiske Last edited by Jan; 26-12-2009 at 11:43 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Junior Member
|
![]()
Aha. Hvala ti. Pogledacu bas koliko kostaju i u Bg, NS, Nisu i slicno. Gledao sam na netu, pa vidjao da rode nt2a moze se naci za 200 e i nesto vise, a rode nt 2000 za nekih 400 eura. Pa mi nekako bilo cudno sve te cijene. A taj mikrofon sto si ti predlozio, valjda neko prokomentarise kakav je. I da, vidjeo sam pjesmu sto si radio, tj produkciju, 5. stepen feat. Oliver Katic - Video sam, jel to kod tebe snimano u studiu ili si samo produkciju ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Jeste sve sam ja radio, i u mom "studiju" je snimljeno, posto ne mogu to nazvati studio, mic-preamp-zvucna karta-jevtini monitori ![]() Ali eto recimo, tu je sav vokal koji se repuje snimljen na Rode NT2 (taj stari sto mi se pokvario), a Oliverov refren je snimljen na Rode NT1a, taj sam imao tad od koga trenutno da pozajmim... Ima ovde po forumu, ljudi uglavnom hvale taj Black Knight, ja mislim da ako imas love uzmes ti njega lepo za sebe. Last edited by Jan; 27-12-2009 at 01:52 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Last edited by Gangster; 27-12-2009 at 12:19 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Mislim da je NT2000 dosta skuplji i od NT2a i od Black Knight-a, jos malo pa je ko Rode K2, a Rode K2 je lampash, jako dobar mikrofon...Najbolje je da chujes sta i kako, mada mislim da je Black Knight bolji od NT2a i NT2000, morace jos neko da prenese iskustva. Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Junior Member
|
![]()
Aha. Vidjecu bas sta sve ko kaze pa odluciti. Hvala ti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Moderator
|
![]()
Nisam uopste konstatovao da se mora imati veoma skupa oprema da bi se radilo - nijednog momenta! Samo mi je bilo zao da se rasipa teza o tome da je nt1 isto sto i neumann... To je potpuni nonsens!
No bilo kako bilo,ljudi radite,stvarajte,ucite, to je najvaznije! Poz'
![]() |
#38 |
Senior Member
|
![]()
Evo komparacije snimaka sa neumann TLM 103 i Rode NT1a
http://www.godsownclay.com/Equipment...ngexTLM103.mp3 http://www.godsownclay.com/Equipment...longexNT1A.mp3 Neumann zvuci toplije ali se roda jako dobro drzi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Rode k2 vs NTK | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 34 | 28-03-2011 07:32 AM |
Rode NT5 ili... | akordeonista | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 36 | 17-05-2009 09:14 PM |
rode ntk | koca | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 12-03-2009 04:31 PM |