|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Pro Member
|
![]()
Aaaaaaaa!!!! Izludjuju me ove teme!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
pozdrav!
![]() |
![]() |
#33 |
Moderator
|
![]()
isto sam i ja rekao sebi kada sam ih uzimao, ali ume nedostatak basa biti problematichan, ma koliko soba smrdela, u sluchaju da radish tehno ili, bozhe pomoci, dnb/dubstep.
jednostavno mi se chesto desi da uradim trek, pustim u klubu i potpuno se iznenadim svime shto je ispod 100, a na nekim drugim monitorima u tom prajs rejndzhu lepo mogu da skontam shta se odprilike tamo deshava. @kreator teme: mislim da, realno, nije bitno chak ni koliko monitor koshta i kakav je, koliko je bitno da ih poznajesh i da razmishljash o tome shta i kako rade dok pravish mjuz moj omiljeni producent radi na monitorima od 300e i sabija chovek
"Desperate for the new, but disappointed with anything but the familiar." Last edited by Lag; 24-01-2010 at 02:55 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Member
|
![]()
+1 za adame
ja sam neopisivo prezadovoljan sa adamima... (mada nisam imao 100 monitora pa da mogu da uporedim, oni su mi prvi i za sada jedini ![]() i istina da im fali malo basa ali savrsen zvuk... tolko od mene... Pozz...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
dynaudio bm5a compact | loonix | Monitoring | 43 | 29-04-2008 01:44 PM |
Dynaudio BM5A+sub vs dynaudio BM15p | chubich | Monitoring | 13 | 21-09-2007 08:46 PM |
dynaudio bm5a | OFF | Monitoring | 14 | 04-10-2005 12:28 PM |
Dynaudio BM5A vs. ADAM P11A | dr.Ru | Monitoring | 4 | 31-01-2005 04:38 PM |