|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Member
|
![]()
Za razliku od drugih ja jedva čekam da izađe ne?to novo, a ponajvi?e ako je sprava koju mogu koristiti u radu. Hardware, software nebitno.
?ta se tiče AD/DA konvertora i hard efekata koristim ih samo ako radim na PA sistemima. Studio... samo digitalni izlazi bez ikakve konverzije ?to je vi?e moguče, govorim o vanjskim spravama. 480L ili novi LXP meni osobno nebitno dali je hardwerski ili soft . Ako ga plati? bolje neka si zadovoljan. I opet se vračamo na temu H ili S. Moje mi?ljenje: Ima? para hardwaer Nema? para softwear Jedino pazi ako koristi? s... neka ti ne po?dere cijeli procesor. ![]() ?alu na stranu. Moglo bi to jako dobro funkcionirati.Ako su mogli i drugi za?to nebi i Lex. Od svih Over firmi najvi?e me je iznenadio Presonus. Nedavno sam probao novi Studio One od presonusa, lijepo odrađen editor, ima nekih nedostataka, ali reverb............................. ![]() I logic i protools bi se mogli zapitati di nam je zapelo, pa i neki ljudi iz TC-a dok Univerzalci izbacili EMT-250 da nebi zaostali. Na kraju to je samo moje mi?ljenje, a tema je Lexicon najavio Plugin reverb Pozdrav svima i nadamo se skoroj prinovi iz Lexicona!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Banned
|
![]()
Ima jedna lepa stara narodna poslovica koju bih da citiram i kaze..."ko o cemu,vojnik o skracenju a ..... o postenju"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
MCI Master
|
![]()
ono za kante i ostale kuhinjsko posudje upuceno je meni ....whateva
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Pro Member
|
![]()
Pa sta se bunis, ko je najveci vlasnik starudija i otpada na ovom forum!
A ovamo pljujes po preko potrebnim kuhinjskim alatkama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
MCI Master
|
![]()
ja otpada nemam...
![]() Last edited by roginator; 10-10-2009 at 07:46 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
VIP Member
|
![]()
Sledeći Lexiconov korak će verovatno biti prodaja algoritama na komad - Plate, Room i Hall za po $449, Delay + ezoterični arpeggiatori za $279. Early Reflections za $79, ali ako ih uzme? u paketu sa bar dva Reverb algoritma onda su D?.
I plugin za iPhone - iLARC. I tako redom. A za jedno tri godine - eto eksternog DSP interfejsa koji u sebi ima SVE algoritme, mo?e da se softverski integri?e u sve major DAW sisteme, a radi i kao standalone procesor koji se nosi na tezge. I takođe ko?ta $2K. Super.
![]() |
#38 |
Pro Member
|
![]()
Ne znam dal' se zezas, ali ovo dole sto si "proreko" za 3 godine, verujem da ce postati realnost za GODINU DANA!
Zivi bili, pa videli.
![]() |
#39 |
Pro Member
|
![]()
Slazem se.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Rok od tri godine je mo?da preteran, ali dve godine su minimum. Da bi iza?ao "DAW friendly standalone DSP" ipak prvo mora da se proda dovoljno (raznih) čisto softverskih varijanti. Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
X-Verb -Duende----Najbolji plugin reverb ikada | den | DSP forum | 30 | 17-06-2011 09:53 PM |
:: Tascam najavio Gigapulse reverb :: | lesha | Audio Software | 3 | 30-08-2005 03:04 PM |
Preporuka za neki impuls-reverb plugin ? | acaradio | Audio Software | 46 | 10-05-2005 08:25 AM |