Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 13-08-2009, 03:56 PM   #31
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: Pun mi q... muzike...

Quote:
Originally Posted by kVu View Post
ne mislim da sam najbolji vec da sam stigao do nekog nivoa koji je za mene prihvatljiv. nemam prava da sebi dajem izgovore, na to sam mislio. A onda je problem to sto muziku posmatram cisto matematicki i to je ono sto me j... Mogu da komponujem, mogu da radim bilo sta, ali je problem u tome sto i kad bih imao remek delo ja bih bio skroz ravnodusan i mislio da je to sasvim normalno... Ocu da se palim

@dabear

bataljivao sam i ja i vrati mi se "elan" posle par meseci ali to uzasno kratko traje... neki restart mora da se desi, neka velika promena kao sto awacs rece. bem li ga

pa zadaj sebi neki zadatak! Ja sam bio zadao sebi da dodjem u London i da radim remikse...i svi mi se smejali !!!

Ili zadaj sebi da uradis album koji (moras) da potpises negde...nadji za koga, i usresredi se na to! Kad se muzika radi iz hobija...oce da dosadi posle nekog vremena...pocinjes da se pitas cemu sve..? Potrosio vreme...i pare ..i mladost...i stuje...a zbog cega?

Kad malo krene akcija..proradi adrenalin !
DaBear is offline   Reply With Quote
Old 13-08-2009, 08:08 PM   #32
InsaneEyes
Pro Member

InsaneEyes's Avatar

Quote:
Originally Posted by awacs View Post

|vazduh|azmafon|
|azmafon|vazduh|
aiiiiiiiiiii

cist zen!

honda - the power of dreams!!!!

InsaneEyes is offline   Reply With Quote
Old 14-08-2009, 12:46 AM   #33
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Quote:
Originally Posted by InsaneEyes View Post
aiiiiiiiiiii

cist zen!
Awacs je zvanichno od sada moj glas razuma... Deff
Bez zezanja
silicon science is offline   Reply With Quote
Old 14-08-2009, 05:02 AM   #34
kVu
Pro Member

kVu's Avatar

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
pa zadaj sebi neki zadatak! Ja sam bio zadao sebi da dodjem u London i da radim remikse...i svi mi se smejali !!!

Ili zadaj sebi da uradis album koji (moras) da potpises negde...nadji za koga, i usresredi se na to! Kad se muzika radi iz hobija...oce da dosadi posle nekog vremena...pocinjes da se pitas cemu sve..? Potrosio vreme...i pare ..i mladost...i stuje...a zbog cega?

Kad malo krene akcija..proradi adrenalin !
e pa to je problem... nemam potrebu da se dokazujem drugima.. cak mi nije trip ni da doguram do neke velike love, slave ili sta vec... jako kvalitetno sam utrosio svoje vreme

dakle u poslu sam, ima love, ima svega... mozda me to ustvari s**balo koliko mi je i pomoglo da naucim brzo neke stvari... ljudi, pevaci, "drz' da nabijem" sistem rada i sl...

inace sam sportista u dusi tako da opijati ne dolaze u obzir

mislim da je resenje da se posvetim necem svom i da dam celog sebe, mozda je previse vremena proslo a da nisam to ni pokusao

hvala svima na savetima
kVu is offline   Reply With Quote
Old 14-08-2009, 07:16 AM   #35
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Onda bato, pecanje...i nakrivis lepo sesir, travka (ili chachakalica) u usta i bog da te veseli....hebes muziku.....
DaBear is offline   Reply With Quote
Old 14-08-2009, 08:24 AM   #36
alen
VIP Member

alen's Avatar

Kazu stari ljudi da ponavljanje dosadnog,monotonog posla probudjuje umetnicko nadahnuce i kreativnost.Meni to zna da pomogne,napustim za kratko muziku i bacim se ne neku drugu stvar,neku nevezusu i pokusam da udjem ceo u to,pokusam da kuliram sve sto ima veze sa muzikom i zvukom.Kad se zasitim muzikom i mixanjem muzika ne uspeva da me vrati,moram necemu drugom da se okrenem,sta god to billo ali zaista pokusavajuci tome ceo da se posvestim.Vrlo brzo me lupi kriza pa kad ponovo sednem ispred zvucnika nekako mi sve bude najs i onako kao prva ljubav.....Mislim da je velika istina i u ovome sto je covek gore rekao,pristup bez ikakvog pritiska,ocekivanja i bilo cega.To je stvarno pravi izraz 'iskreno',prepustiti se trenutku,pokusati ga osetiti i uci ceo u njega i onda obicno krene da izlazi,sto bi ganferi rekli sa dusom(valja kad ima suma malo...) Emocija svakog ko ucestvuje u delu ce se sigurno osetiti na kraju.A tu nije dobro da postoji fejk,neiskrenost,zamorenost jer se to itekako prepozna na kraju.E sad u tome je majstorstvo i iskustvo,koliko se i kako moze predati muzici onda kada je to potrebno.Svi smo razliciti i mislim da je u tome najveca poenta,svako bi trebao da pronadje i neguje ono sto mu puni baterije.Tesko je postati ali jos teze opstati...

Edit:
Moja preporuka za dva filmcica koja mozda imaju veze sa ovom temom "SilentWarrior" i lepa prica o muzici i iskrenosti "August Rush"

Pozdrav

Last edited by alen; 14-08-2009 at 10:48 AM.
alen is offline   Reply With Quote
Old 14-08-2009, 11:57 PM   #37
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Quote:
Originally Posted by kVu
ne mislim da sam najbolji vec da sam stigao do nekog nivoa koji je za mene prihvatljiv. nemam prava da sebi dajem izgovore, na to sam mislio. A onda je problem to sto muziku posmatram cisto matematicki i to je ono sto me j... Mogu da komponujem, mogu da radim bilo sta, ali je problem u tome sto i kad bih imao remek delo ja bih bio skroz ravnodusan i mislio da je to sasvim normalno... Ocu da se palim

...hm...

...

Promeni ribu...

Bockie is offline   Reply With Quote
Old 15-08-2009, 02:53 PM   #38
Slavko
Member

Slavko's Avatar

Quote:
Originally Posted by kVu View Post
Sta da radim? Kako opet da se palim na ono sto me pokretalo kad sam bio napaljeni klinja koji ce svima da jebe kevu? A sad kad osecam da mogu da napravim savrsenu pesmu i savrsen mix mene mrzi da se pokrenem...

Odlazim cak ponekad u neke nenormalne tripove da pokusavam da izmislim nesto novo (tipa nova frek. resenja za tonove, nove skale pa samim tim i potpuno novu muziku itd itd)... Pomagajte drugovi ili da se bacim u drugu struku dok se ne "oladim" (pa suprotno od toga ).. ovo me drzi vec jedno dobrih 6 meseci pa ko velim da vam se obratim, mozda neko ima resenje
Mene zna da inspirise kad gledam likove poput ovog kako rade upali svaki put
http://www.youtube.com/watch?v=-Ix5dicdL7c
http://www.youtube.com/watch?v=wNiZ0...eature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=uHode...eature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=rkL5o...eature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=dQuDFbV15DM
Slavko is offline   Reply With Quote
Old 15-08-2009, 03:28 PM   #39
InsaneEyes
Pro Member

InsaneEyes's Avatar

Quote:
Originally Posted by Slavko View Post
Mene zna da inspirise kad gledam likove poput ovog kako rade upali svaki put
http://www.youtube.com/watch?v=wNiZ0...eature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=uHode...eature=channel
genijalno!!!

honda - the power of dreams!!!!

InsaneEyes is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules