|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Senior Member
|
![]()
Garantujes mi ti licno sto se tice latencije prilikom koriscenja midi controlera ??
![]() Btw pitanje za sve sto se tice Emu 1212m.Kako se ponasa prilikom monitoring-a ?Pitam to jer ce mi to trebati prilikom pevanja da cujem odmah ako prikacim neki efekat ??!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Senior Member
|
![]()
EMU ima svoj DSP procesor tako da ces moci da stavljas efekte, a da ne opterecujes procesor racunara.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
VIP Member
|
![]()
...kada radiš sa sample rate-om do 48K (ako se dobro sećam kad sam jedared probao 1212m).
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 10-04-2009 at 05:08 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Moderator
|
![]()
Ne moze niko nista licno da ti garantuje.
Sta ako se desi zemljotres pre nego i uspes da instaliras karticu i ona bude unistena.... ![]() Preterujes sada vec sa ispitivanjem oko kartice od 100 eura. Ako je meni radila, "ovome", "onome" radila ili jos uvek radi, imas dovoljno razloga da pretpostavis da ce i tebi raditi. Mozda i nece, a mozda ce sutra i smak sveta, pa nije ni bitno... Koliko se secam latencija moze da se spusta do 2 ili 3 ms a i sa 10 se svira normalno, tako da ako imas dobar komp koji moze da podrzi to, nemas nikakvih problema.
![]() |
#35 |
Senior Member
|
![]()
Jaooo ljudi smorio sam se kao niko.Tek sam sad izvalio da Emu 1212m nema izlaze za sluske.Joooj jebem joj poreklo
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Pro Member
|
![]()
Vidi TC Desktop Konnekt 6 onda...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Member
|
![]()
1212m je mnogo dobra karica za te pare.
Ja je koristim skoro godinu dana i prezadovoljan sam. Posto ima adat, mozes da imas jos 8 kanala, ja sam je povezao sa mixetom i radi super, samo sto mi tih 8 dotatnih kanala nikada nece trebati, ali ajde sad ![]() Kao sto je vec pomenuto, ima DSP procesor u sebi, tako da tokom usnimavanja mozes da insertujes npr. kompresor ili nesto sto ti zatreba u sekundi ![]() Meni je latenca podesena na 6ms, i sve se savrseno cuje, krci kada imam 12-15 kanala, mada cenim da je to do procesora ![]() Uzmi je, neces se pokajati. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vase misljenje o konfiguraciji ? | 66musicman | Computer Hardware | 17 | 25-08-2009 01:29 AM |
Vase misljenje o... | kravadinka | Audio Software | 5 | 02-02-2009 09:49 PM |
vase misljenje | Knez23 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 28-12-2007 09:36 PM |