|
Pravna Pitanja Ovdje pi?ite sve ?to znate ili ?elite znati o autorskim pravima, ugovorima sa agentima/izdavačkim kućama itd... i sve ostalo ?to dotiče pravnu stranu poslovanja s glazbom. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Moderator
|
![]()
Pa nema tu sta ko da se nada.
Nebulozno je iz aviona, samo je pitanje ko pristaje na to, a ko ne. Ja ne pristajem, tacno se svi okrenuli naglavacke. Ko ih jebe. Nije muzika ni pocela od njih, pa se nece ni zavrsiti sa njima. Ako bude potrebno, postacu drzavljanin neke druge zemlje i mogu svi da se slikaju... ![]() Ovde nije prica "o njima" jer "oni" postoje i rade to jako dugo, vec je prica "o nama" koji to dozvoljavamo.
![]() |
#32 |
Member
|
![]()
U pravu si, ti mozes da postanes drzavljanin druge zemlje, ja ne, i ne zelim, jer sam lokal-patriota, volim KG. Nazalost, KG ima najjacu bazu Banetovih poltrona u Srbiji...Zamisli kad je harmonikas jednog Boru Dugica terao da polaze,naravno Boru su svesrdno prihvatili u jednom drugom Udruzenju, jer je cast imati takvog umetnika za clana...Mozda niko nije doziveo da mu inspekcija dolazi na svirku,ali ja jesam,i zato govorim iz iskustva.Verujte,nije ni malo prijatno dok se raspravljete sa njima u prisustvu policije...Naravno,ja sam to doziveo u kafani,a zamisli da te neko posle koncerta,kad na tebe deluju adrenalin,publika,i neko dodje da ti trazi licencu,a ocigledno da novi zakon to donosi.Nisam rekao da protiv Baneta Djokica stoji tuzba za utaju,mahinacije,kradju,ili sta vec,ali ga stiti poslanicki imunitet vec par godina...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Pro Member
|
![]()
Niko mi ne odgovori, oce li nas petoricu kao hiphop bend, koji ne svira, "peva" ako tako moze da se kaze, mada ne peva, neko maltretirati po klubovima, ili ne davati nam vizu (tipa za Sloveniju) i tako to zato sto nismo niti cemo ikada biti clanovi tog udruzenja?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Daleko od toga da i dan danas ne zazvučimo kao raspad, i kakav crni cd. Cela koncepcija svirke na?eg benda se zasniva ba? na spontanosti i mladalačkoj buntovnosti. Moj bend je ''u?asno bučan i lo?''. ![]() Pogre?no ste me razumeli! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
elem ko misli da ce imati problema moze da se uclani u udruzenje muzicara dzez zabavne i rok muzike Bircaninova 36a. 011 3067 044
menjam nove fosile za ritam masinu ... ![]() xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda" Last edited by alavuk; 31-03-2009 at 02:04 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
MAO
|
![]()
hiphop bendovi ako se sastoje samo od mc-jeva mogu da prođu gde oće, samo kažu da su pošli na neku žurku ili simpozijum i piči. Problem nastaje kad iz gepeka vire bubnjevi, les paulovi i mesa boogiji
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Senior Member
|
![]()
To za Hrvatsku je tačno. Skoro mi je Mikica (Alogia) pričao da su trebali sa sviraju negde, na nekom festivalu. I na granici im tra?ili ''umjetne dozvole'', koje nisu imali. Reakcija na to je bila poziv organizatorima, koji su to poku?ali da srede, ali im graničari lupe zabranu ulaska u paso?...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Member
|
![]() Quote:
ma plasim se da su te TAKVE komisije i one sa Sasom Popovicem na celu... dogural situaciju do ovde..... ma nebitno.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Mo?da od toga i ne bude ni?ta, nadajmo se... ![]() ?iveli! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Boban Petrovic ZUR -- zakon reizdanje | roginator | Razno | 25 | 21-03-2009 09:20 AM |
Nuendo je zakon, Pro Tools ... | RetroMan | Razno | 14 | 06-10-2008 08:29 PM |
-= Dis-patch Festival : Konkurs Za Domace Muzicare I Producente =- | ProkDu | Razno | 11 | 28-08-2007 06:32 PM |
-= Pesma, zakon, ideje ... =- | ProkDu | Slobodan Marković | 5 | 04-05-2007 09:31 AM |
novi stylus , novi battery | markoni | Audio Software | 5 | 14-11-2004 01:51 PM |