|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
mod?rateur analogue
|
![]()
od utorka:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Pro Member
|
![]()
audio ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Pro Member
|
![]()
stigo SEM
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Member
|
![]()
super izgleda!
koji je ono uredjaj do oberheima desno, sinth neki ili sampler? |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
mod?rateur analogue
|
![]() nemam audio nažalost, nešto mi se sje*o DAT koji sam imao prikljucen da snima stereo mix ![]() medjutim imam snimak cijelog koncerta s jedne fiksno postavljene kamere. jest da nece bit zvuk kao direkt, ali postavit cu par zanimljivijih isječaka na myspace/nimbusdei ili na www.babic.com/nimbus.php Quote:
![]() ![]() @Miloš: jest stigo SEM.. i moram ti reć da totalno *ebe kevu. apsolutno je razvalio. nitko od nas nije mogo vjerovat kako to moćno zvuči. svirao sam ga sa RS sequnecerom i njegovim keyboardom. neznam samo što sam čekao tol'ke godine da ga nabavim. edit: evo još jedne, sa tonske: ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
mod?rateur analogue
|
![]()
13. Studenog 2010 sviramo na PSST!!! Festivalu nijemog filma. pa Rumski foruma?i koji ste u blizini u to doba, Zagrebu ili okolici, svakako ste dobrodo?li. ulaz je slobodan.
prvo ćemo improvizirati na neke eksperimentalne flmove, a poslije sviramo normalni koncert, sa na?im materijalima, i VJ pratnjom. http://www.facebook.com/event.php?eid=165105310185184&num_event_invites=0#!/event.php?eid=165105310185184 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
analog, concert |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Anegdote sa snimanja , koncerata..... | OFF | Razno | 52 | 24-03-2007 11:49 PM |
Najava Koncerata u okolini ! | Gulanfer | Razno | 30 | 22-06-2006 04:02 PM |
Status Off Topic-a i ostale najave | dr.Ru | Obavestenja | 0 | 18-05-2005 12:14 PM |