|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Member
|
![]()
Auuuu, pa ovde je bilo svega:
Naime, greškom organizatora, nekoliko pesama koje su ušle u finale prekršilo je pravila konkursa pošto su predate sa tri i više dana zakašnjenja. Kako saznaje Press, Nataša Bekvalac pesmu „Bili smo najlepši" predala je sa zakašnjenjem, i to nepotpuno otpevanu. Đorđe Marjanović je svoju deonicu u pesmi koju izvodi sa Oskarom i „Bjuti kvinsima" snimio tek u utorak, 27. januara, a Danijel i Milica numeru „Hejter" otpevali su u studiju Marka Kona u noći između 27. i 28. januara. Dana 26. 1. predate su još najmanje tri pesme koje su se ušle u 20 finalista i četiri rezerve. http://www.pressonline.rs/page/stori...1&seriesId=165 Last edited by Sandzama; 07-03-2009 at 11:29 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Pro Member
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Fiu97...eature=related
evo sevdah bejbija ako je on iz Nish i ako je arhitekta po zanimanju onda ga znam a mislim da je to on a ovi djordje marjanovic i ekipa.....hmmm......pa to mu dodje skoro ista pesma kao sto je pevo madzgalj i luis samo malo preradjena sve u svemu tuuuznoooo....... jos je onaj sto ''fali'' i najbolji bar se zeza covek |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Jb? budale ![]() Pozdrav
![]() |
![]() |
#34 |
Senior Member
|
![]()
To je najbolje.. Ja recimo ne gledam televiziju uopste. Ponekad se pogubim kada ljudi oko mene pricaju o nekom Oskaru, a ja se pitam u cemu je fora.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Member
|
![]()
Ne ukljucujem se cesto u komentare al braco moja ja bih vas u komisiju za sledecu Beoviziju ne bi li se ova svetska kriza prevazisla!!!
Sramota i to svetska od kradja i prekradja nasih aranzerokompozitora. Imal kraja tome - a tek live sound prenos...i mi cemo s tim u Evropu ![]() Bosanci najpametniji - pesma namenjena trzistu na kome hoce da se prodaju-e taaaako se to radi Tolko,uz podrsku svega ranije navedenog ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Pro Member
|
![]()
Da, ali da sada Mladjan Dinkic nepravi problem bosancima!
Posto su pokrali ceo refren njegove pesme sa Kikijevog zadnjeg albuma(tako se prica u kuloarima). I pride su imali peh jer nisu uspeli da saznaju od kog materijala su pravljene uniforme za Coldplay, ali bar lici! Ako se totalno plagiranje necega naziva "tako se to radi", e onda reci kolegama iz predhodnih postova, da se nezale! kako nasi autori uvijeno kradu. Znaci treba da kradu potpuno normalno i otvoreno! Last edited by LACKY; 07-03-2009 at 11:46 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
ma....imao sam ?elju da se isbljujem s vama po ovoj beoviziji, ali sam shvatio da se oni do jj zezaju i vrte pare u krug između sebe...i jo? nas zajebavaju ovakvim pjesmama, likovima, nastupima...
muzika je negdje drugdje, kako bi rek'o molder |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Member
|
![]()
Evo, vratih se kuci sa doticne priredbe lepo raspolozen, ali sigurno ne zbog onoga sto se na njemu dogadjalo vec sto se posle 21 godine videh sa drugom iz vojske koji je dosao iz Rijeke jer je radio aranzman za jednog od ucesnika.Da nije bilo ovog susreta vratio bih se kuci sa osecajem potpunog beznadja.
![]() ![]()
![]() |
#40 |
Pro Member
|
![]()
najgore je sto ja MORAM da im placam rtv pretplatu 400 dinara i SBB zbog interneta jos 600 dinara jer nemam fixni, znaci platio sam im 1000 dinara za ovo
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
SSL @ Taktons 2009 | lunaroid | Razno | 18 | 26-11-2009 02:40 PM |
Kalson - Like You EP [E75 Records 004] (2009) | kalson | Promocija radova | 4 | 30-08-2009 01:28 AM |
...za 2009. | zoolander | Promocija radova | 22 | 30-05-2009 09:18 PM |
Grammy 2009 | idekius | Razno | 24 | 04-03-2009 09:56 PM |
Outrun 2009 ! | alavuk | Pricaonica | 0 | 18-12-2008 10:33 PM |