|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Pro Member
|
![]()
Pa sve je konfekcija(pravi se da bude konfekcija)! Niko nije snimo album, da bi ga stampao u 1 primerak, zamotao u novinu i sakrio u podrum. Samo sto se po nekad', nekome zalomi da udje u istoriju. Levis.
Last edited by LACKY; 17-12-2008 at 12:34 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Pre bih rekao ovako: 95% jeste konfekcija (od ideje do realizacije) i uvek ce biti, a nekima se zaista zalomi da prerastu tu kategoriju (slucajno, namerno?). Ali je volim muziku i poceo sam da se bavim njom zbog onih preostalih 5% koji nisu pravljeni sa tim ciljem, i nisu ispali dobri pukim slucajem, ili spletom okolnosti. Mozda nije ni 5%, neki kazu 3%,..,1%, o,1% ??? Svejedno, slusam (pratim, radim) i jedno i drugo - prvo da bih "bio informisan, u trendu, u poslu, zaradio", sta god, drugo - da bih uzivao. Pri tom, zaista ne mislim da je sve sto se dobro prodaje konfekcija i bezvredno, taj stav nikad nisam zastupao, niti zelim da sebe guram u tu zamku u koju cesto upadaju likovi koji ceo zivot nesto (neuspesno) "umetnicare". I, sto jest' - jest', 90% moje garderobe jeste konfekcija i dobro sluzi svrsi, a sve ovo dobro ode u OT. ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Pro Member
|
![]()
Zasto mislis da pored konfekcije uvek stoji znak jednakosti sa losim. Ima jako dobre konfekcije, cak sta vise odlicne. Konfekcija je sve ono sto dozivi veliku popularnost, al niukom slucaju "nemora" da znaci da je lose.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Pre stoji konstatacija da je velika vecina tek prosecna i "za jedno leto", sto je vise nego opste pravilo. Naravno da je konfekcija (izmedju ostalog) sve sto dozivi veliku popularnost, ali razlozi te popularnosti cesto mogu biti veoma "banalni" tipa: "jeftino je", "trenutno trendy", "lako svarljivo", "ne trazi nikakav poseban angazman i razumevanje", "moji ortaci to vole", "da ne ispadnem glup u drustvu","vidi dobre ribe...!","stalno je u novinama, mora da je nesto bitno",...itd. I sam sam ucestvovao (na razne nacine) u mnogo projekata koji se mogu podvuci pod taj "konfekcijski" kontekst, tako da nemam bas razloga da se "posipam pepelom". ![]()
![]() |
![]() |
#35 |
VIP Member
|
![]()
Djuro Salaj?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Pro Member
|
![]()
25 Maj
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Member
|
![]()
strava pesma.....bubanj ubija...gitara too...pevanje?koje pevanje?nebitno !
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Shta sa tercom ili kvintom????? | LAMPASH | Gitarska Produkcija | 6 | 08-09-2006 11:53 AM |