|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Pro Member
|
![]()
Imash CuBase peticu i SX-1, pa od toga kreni. To ti racunar sigurno moze vrtiti. Sto prije poslushas ovo sto ti napisah, to bolje po tebe. A uporedo skupljaj pare za bolji comp.
A kako to ne moze racunar pokrenuti SX a moze Spectrasonic Trillogy ??? Imas li ti uopste zvucnu karticu koja nije od onih integrisanih na plocu, ili od onih od 5 evra? Last edited by alfom; 09-12-2008 at 03:28 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Last edited by Thermaltake; 09-12-2008 at 01:23 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Pro Member
|
![]()
E, tako. Vidish da je fino kad se razumijemo.
Sad sam ti poslusao na sluske 'Ubij me njezno'. Dobro su ti momci prije napisali : najvjerovatnije je Spectrasonic Trillogy - njegov tipican zvuk, mozda malo doradjen max-bassom. Ali, najvjerovatnije je cist. Ovdje je sjeo samo zato sto je takav aranzman. Inace, da je aranzman bogat instrumentima, najvjerovatnije se ne bi ni cuo. Skidaj peticu (ili SX-1 : mali su to programi, po par desetaka MB), tutorial, bolji comp, bolja zvucna (makar 0404), pa polako dobra godina rada i ucenja i onda se cujemo. Da se vise forum ne gusi ovim. Vazi ? ![]() Last edited by alfom; 09-12-2008 at 03:29 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Junior Member
|
![]()
mo?e mo?e ,hvala ti puno i sry ?ta sam se malo zapetljo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Pro Member
|
![]()
Ma da taj (5 CD, ako se dobro sjecam). Davno sam prestao koristiti pa sam zaboravio naziv.
Eto, dobro se razumijemo. Srdacan PoZzzz., plodno ucenje i skupljanje love. ![]() Last edited by alfom; 09-12-2008 at 01:52 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
E.piano Wurlitzer | Dimitrije | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 7 | 26-12-2012 04:17 PM |
Speaking piano | ProkDu | Pricaonica | 2 | 18-10-2009 09:04 PM |
Piano stairs | ProkDu | Pricaonica | 6 | 17-10-2009 02:55 PM |