|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Ne koristim lokal, ali ipak neću preći na 1024/128 - Ovo ubrzanje slanja me više raduje nego DL. Hvala na obaveštenju. Juhuuuu ![]() ![]()
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 15-09-2008 at 11:32 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
MAO
|
![]()
ja čisto da pohvalim sbb. radi stabilno, mada su prošle godine imali neke kikseve, možda ih imaju i dalje pošto ne rabim full speed svojeg protoka. Bude tako po nedelju dana ograničena brzina na 50ak kilobajta po sekundi, iako plaćam 1.5mBit link. Okrenem ih, oni kažu, biće sutra. I tako preko 7 dana. Ja reko mamu vam vašu, jel imam sad prava na refundaciju? oni kažu, piši tabak možda i dobiješ. Mrzelo me. Sad imam ovaj 3mbit link, i nemam čime da ga poteram
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Moderator
|
![]()
Nemojte zaboraviti da kod SBB-a internet NIJE razdvojen od mesečnog odr?avanja za kablovsku tv(bez obzira da li koristite kablovsku tv ili ne)-tako da je to jo? nekih 650din tro?ka.Tako je barem ovde u NS.
![]() |
#34 |
Pro Member
|
![]()
hmmm posto sam sad postpaid dodje mi tako nesto ... ali tv + internet na jednom racunu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Pro Member
|
![]()
hm dobijash priznanice za net?
Proshle godine je sbb (bar kod mene u zgradi bio krsh) znao je da nestane i da ga nema po 7-10dana.Ali ove godine totalno drugachija pricha.Za 7-8meseci koliko ga ja koristim samo jedan dan se desilo da nisam imao net... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Pro Member
|
![]()
Koristim SBB 4 godine. Prezadovoljan sam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Pro Member
|
![]()
Ovde se uglavnom SBB hvali ali... ja sam je*eno besan na te pedere sto lazu kako zinu. Tamo gde su uradili mrezu kako treba sve sljaka fino ali... kod mene su pre mnogo godina (vise se i ne secam... 7...8...) uveli kablovsku i obecali ubrzo i internet... medjutim u stvarnosti se desilo to da je kod mene u kraju krenula i druga kablovska pa je SBB sklepao neku krs mrezu (na vecini kanala imam sneg... doduse moze da se gleda ali
![]() ![]() Ajd' pa Pozz
![]() |
#38 |
Vibrator
|
![]()
ti im dosadjuj svaki dan na sbb forumu, pa da vidis dokle ce da trpe..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Pro Member
|
![]()
Nemojte se smejati..... .a moze li kablovski net da se bode u neki wireless router?
![]() |
#40 |
Pro Member
|
![]()
U kom smislu?
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||