|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Banned
|
![]()
Ma sve je ok,uzeo sam josh jednom da preslusam.Mozda si malkice prekompresovao.Ne znam s'cim to radish ali malo mi pikuje.Pazi ne moram da sam u pravu,slusam od kuce a ovde mi je neki mali loshi logitech.Tekst je mrak,ideja super.Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Moderator
|
![]()
hmmm.. pa "master" sam radio sa sonnox inflatorom + vintage warmer + ozone..
i limiting u ozoneu je na -0,14 kolko se secam.. bash da ne bi bilo takvih problema.. mozda su prejaki bassovi za te logiteche.. ![]() hvala na podrshci, cenim to.. ![]() edit: prilichno sam siguran da ni jedan od plugova ne klipuje interno.. ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by HeatMan; 07-06-2008 at 06:10 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Banned
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Moderator
|
![]()
uhh.. nadam se..
![]() ![]() ![]() mislim, lepi su tweeteri.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Moderator
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Pro Member
|
![]()
E sad sam cuo na monitorima i sad mi je bas pre glasan a na slusalicama (koje su usput ok) se nije uopce cuo, mozda bi bas trebao malo izvuci iz suba, dodat mu i neke vise frekvencije da prolazi i na nekim sistemima sa manje basa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Member
|
![]()
Mnogo jak bas, mozda da je malko tisi?
Koji skrech jos..? i na refrenu, kad dodje ono Dobar dan, mozda da pozoves sve te ortake kod sebe pa da svi skupa malo iznerviraju komsije drekom... Inace, lepa opustena pesma... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Moderator
|
![]()
znam to je bila ideja, medjutim ispitni rokovi bla bla.. nikoga navatati, tako da ce ostati ovakva pesma jbg.. skrech je trebalo da baci jedan nash dj, klinac ali dobro radi.. al jbg, i njemu sad matura i to.. blah...
btw, sad sam ishao na preglasan bass.. namerno je bilo ovaj put.. ![]() hvala na slushanju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ma sneru kao sneru nista ![]() Nemam pojma, onako na prvu sam pozelio da cujem neki 'brush' 'stick' ili slicno tome nesto, valjda zbog ovog jazzy elementa... A sto se mc-ja tice... Nije mi ovaj old school-asti flow zanimljiv ni kad ga cujem na engleskom a kamoli na nasem...
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
skica - ajmo znalci | makaay | Dizajn i konstrukcija studija | 2 | 25-05-2008 03:38 AM |