Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 22-06-2008, 04:14 PM   #31
Ilija Ilic
Member

Ilija Ilic's Avatar

Default Re: Mimi na HN

Ja jesam da sto vise njih snima danas pa i ljudi vb, ali daj boze da pocnu i glumci, voditelji... neka bude sto veci haos, to odgovara uvek dobrim pesmama i izvodjacima

P.S. Svi znamo kad je nesto dobro a kad je cirkus...

Uzivajte hipnotisana gomila je uvek u vecem broju
Ilija Ilic is offline   Reply With Quote
Old 22-06-2008, 06:41 PM   #32
master29
Banned

Quote:
Originally Posted by Ilija Ilic View Post
Ja jesam da sto vise njih snima danas pa i ljudi vb, ali daj boze da pocnu i glumci, voditelji... neka bude sto veci haos, to odgovara uvek dobrim pesmama i izvodjacima

P.S. Svi znamo kad je nesto dobro a kad je cirkus...

Uzivajte hipnotisana gomila je uvek u vecem broju
Ilija verovatno nisi svatio poentu ovog posla,hmmm nista lose u ovoj prici ne mislim.Evo bicu kratak,taj haos nicim izazvanim decenijama vlada u muzici(nasem estradnom nebu)Samo sto djubretari ne pevaju(ne vredjam niciji posao)Znaci ko god ima malo vise para zeli biti pevac,pevacica.To je strahovito lose po ovo drustvo.Danas je sve dozvoljeno ako imas para,ne postoje recezenti ni u jednoj diskografskoj kuci,muzicki urednici nemaju nikakvo obrazovanje,samo pare i pare.Tako da i Suncane Skale nisu izuzetak ima tu puno ljudi koji se tale od neke mlade ovcice zeljne publikacije.Sa druge strane nagrade su uglavnom rezervisane za ljude koji imaju neki uticaj na politicku ili diskografsku situaciju.Tu su razne mudonje koje guraju svoje pulencice na vrlo losh nacin.Koliko je samo pravi pevaca odustalo od ovakvih sranja(MNOGO)bar ih ja poznajem mnogo.Na zalost ko i u svakom poslu i u ovom nasem prolaze muzicki degenerici sa sprah felerima,ljudi koji cim otvore usta vec su u falsu.Tako da ne bi trebalo da ih ima vise nego sto ih ima,a boga mi ima ih ni sam ne mozes da zamislis.Evo prvi ja sam radio sa mnogo degenerika kroz 20 godina bitisanja na estradi,radio sam i sa vrhunskim interpretatorima ali sa degeneeeeeericima mnogo vise.Zasto?Zato sto od dobrih ne mogu da placam studio i da zivim.Steta neko ce reci da sam se prodao,JESAM nazalost ko i mnogi drugi.Ko nebi voleo da radi 10tak vrhunskih projekata godisnje i da od njih zivi do JAJA???Svi bi voleli,ovako smo prinudjeni da radimo po 30tak programa ako ne i vise godisnje da bi mogli da zivimo kako treba.Pozz josh jednom i sorry na ovako dugom postu.Pozz
master29 is offline   Reply With Quote
Old 22-06-2008, 08:43 PM   #33
dexyco
Pro Member

dexyco's Avatar

Je li, jel ovo pesma za Suncane skale za decu do 10 godina? Mislim da bi dobro zvucalo da odradi obradu pesme "tata kupi mi auto", ponovo bi postala veliki hit medju danasnjim omladincima...
Old 23-06-2008, 12:04 PM   #34
Max
Pro Member

Quote:
Originally Posted by Oggy View Post
Svi odavde znaju da su to moje ljubimice, ali isto tako dosta njih zna da ja sa njima ne radim vise od poslednje Beovizije.
To naravno nema nikakve veze sa samim devojkama, osim sto mislim da je estrada pocela malo da ih "jede", pa ne zelim da ucestvujem u tome, posto su mi jako bitne u zivotu
Tudje pesme ne komentarisem, jer je to prilicno subjektivno i ne mora da znaci da je bilo ko u pravu.
Nema sta tu subjektivno i objektivno ..... pesma je totalno sranje ..... prvo sam hteo da te operem sto si napravio takvo sranje , a onda sam shvatio da nisi ti ...

U stvari sve je mnogo jasnije , devojcice zapravo sijaju na sceni , u sustini nemaju neku muzicku snagu i ceo sound je zapravo tvoj ( kroz njih ) .... i zapravo su pravi " producentski " bend ..... kad ih je preuzeo drugi , postali su devojcice za deciji fetival .....

Moje misljenje ......

Pozdrav
Max is offline   Reply With Quote
Old 23-06-2008, 12:15 PM   #35
Gianfranco
Senior Member

Gianfranco's Avatar

takodje,ovo sto su sada devojcice uradile je takvo,da ne ostavlja nikakav utisak! jako bledunjavo i bez ikakve snage,emocije,poruke... samo odradjeno...

preslusao sam jos nekoliko pesama sa festivala... sve su iste (bez snage,emocije,poruke) (sto me nije iznenadilo,jer sam navikao )

ranije su bile svetla tacka na tom festivalu,a sada su se izjednacile sa ostalima...
Gianfranco is offline   Reply With Quote
Old 23-06-2008, 01:01 PM   #36
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Quote:
Originally Posted by Max View Post
U stvari sve je mnogo jasnije , devojcice zapravo sijaju na sceni , u sustini nemaju neku muzicku snagu i ceo sound je zapravo tvoj ( kroz njih ) .... i zapravo su pravi " producentski " bend ..... kad ih je preuzeo drugi , postali su devojcice za deciji fetival .....

Moje misljenje ......

Pozdrav
pa onako... I da i ne... Vise ne...
Svaku pesmu koju sam radio za njih, radio sam sa njima. One su aktivno ucestvovale u svemu i te pesme su na taj nacin postajale "njihove".
Koliko znam, ovu pesmu su otpevali za 2 sata i to je sve sto je bilo njihovo ucesce u procesu izrade.

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline   Reply With Quote
Old 23-06-2008, 01:19 PM   #37
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Samo mogu da vam kažem - sram vas bilo!

Vi umjesto da se ponostite - vi kukate! Zar ne vidite da mi živimo u zemljama čuda, i pečenih muda gdje svi snovi mogu da posnatu stvarnost! Nema to ni u Americi! Dovoljno je samo da imaš san i sponzora toga sna i za tebe, batice ( ili sestrice) nema prepreka (ni na nebu ni na zemlji). Ne bi me čudilo da Mimi osvoji ovaj i još deset festivala, da se kandiduje za predsjednicu ili gradonačelnicu kakve varoši i da dobije! Samo nebo je granica kad je neko mlad i ambiciozan! Naprijed Mimi - pobijedi!

Čekamo još film, video igricu, album sa sličicama, sveske i olovke sa njenim imenom i likom, njenu modnu liniju...
balthazaar is offline   Reply With Quote
Old 23-06-2008, 01:53 PM   #38
tom
Senior Member

tom's Avatar

Ova Mimi i njena pjesma,to nema ni na nesretnom Vikomu...

Ne znam sta je gore. Tekst mi je najgori. Ne znam ni sto pisem...
Old 23-06-2008, 02:04 PM   #39
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Meni je nekako smor kad otvorim neku temu ovde i pročitam opet kako se ljudi ?ale na stanje muzičkog posla ovde, i kako bezvezni likovi postaju instant kvazi-zvezde. Po?to to nije slučaj samo kod nas, već i na tom istom trulom zapadu koji gledamo i često pominjemo kao reper ispravnog, a i tamo budale postaju zvezde, u čemu je onda poenta? Da li bi neko odavde voleo da se pojavi na sunčanim skalama a ne mo?e pa mu je ?ao i zato ga nervira ko sve nastupa?
Dushan_S is offline   Reply With Quote
Old 23-06-2008, 02:14 PM   #40
master29
Banned

Quote:
Originally Posted by Max View Post
Nema sta tu subjektivno i objektivno ..... pesma je totalno sranje ..... prvo sam hteo da te operem sto si napravio takvo sranje , a onda sam shvatio da nisi ti ...

Moje misljenje ......

Pozdrav
Istina
master29 is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules