|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Member
|
![]()
Ja jesam da sto vise njih snima danas pa i ljudi vb, ali daj boze da pocnu i glumci, voditelji... neka bude sto veci haos, to odgovara uvek dobrim pesmama i izvodjacima
![]() P.S. Svi znamo kad je nesto dobro a kad je cirkus... Uzivajte hipnotisana gomila je uvek u vecem broju ![]()
![]() |
#32 | |
Banned
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Pro Member
|
![]()
Je li, jel ovo pesma za Suncane skale za decu do 10 godina? Mislim da bi dobro zvucalo da odradi obradu pesme "tata kupi mi auto", ponovo bi postala veliki hit medju danasnjim omladincima...
![]() |
#34 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
U stvari sve je mnogo jasnije , devojcice zapravo sijaju na sceni , u sustini nemaju neku muzicku snagu i ceo sound je zapravo tvoj ( kroz njih ) .... i zapravo su pravi " producentski " bend ..... kad ih je preuzeo drugi , postali su devojcice za deciji fetival ..... Moje misljenje ...... Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Senior Member
|
![]()
takodje,ovo sto su sada devojcice uradile je takvo,da ne ostavlja nikakav utisak! jako bledunjavo i bez ikakve snage,emocije,poruke... samo odradjeno...
preslusao sam jos nekoliko pesama sa festivala... sve su iste (bez snage,emocije,poruke) (sto me nije iznenadilo,jer sam navikao ![]() ranije su bile svetla tacka na tom festivalu,a sada su se izjednacile sa ostalima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Svaku pesmu koju sam radio za njih, radio sam sa njima. One su aktivno ucestvovale u svemu i te pesme su na taj nacin postajale "njihove". Koliko znam, ovu pesmu su otpevali za 2 sata i to je sve sto je bilo njihovo ucesce u procesu izrade.
![]() |
![]() |
#37 |
Banned
|
![]()
Samo mogu da vam kažem - sram vas bilo!
![]() Vi umjesto da se ponostite - vi kukate! Zar ne vidite da mi živimo u zemljama čuda, i pečenih muda gdje svi snovi mogu da posnatu stvarnost! Nema to ni u Americi! Dovoljno je samo da imaš san i sponzora toga sna i za tebe, batice ( ili sestrice) nema prepreka (ni na nebu ni na zemlji). Ne bi me čudilo da Mimi osvoji ovaj i još deset festivala, da se kandiduje za predsjednicu ili gradonačelnicu kakve varoši i da dobije! Samo nebo je granica kad je neko mlad i ambiciozan! Naprijed Mimi - pobijedi! Čekamo još film, video igricu, album sa sličicama, sveske i olovke sa njenim imenom i likom, njenu modnu liniju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Senior Member
|
![]()
Ova Mimi i njena pjesma,to nema ni na nesretnom Vikomu...
Ne znam sta je gore. Tekst mi je najgori. Ne znam ni sto pisem...
![]() |
#39 |
Pro Member
|
![]()
Meni je nekako smor kad otvorim neku temu ovde i pročitam opet kako se ljudi ?ale na stanje muzičkog posla ovde, i kako bezvezni likovi postaju instant kvazi-zvezde. Po?to to nije slučaj samo kod nas, već i na tom istom trulom zapadu koji gledamo i često pominjemo kao reper ispravnog, a i tamo budale postaju zvezde, u čemu je onda poenta? Da li bi neko odavde voleo da se pojavi na sunčanim skalama a ne mo?e pa mu je ?ao i zato ga nervira ko sve nastupa?
![]() |
#40 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|