|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Pro Member
|
![]()
ljudi ovo je PERFEKTAN album
![]() |
#32 |
VIP Member
|
![]() opet sam neki dan preslusao album i opet ponavljam isto...odlicno! Cak su i linije za pevanje u njenom starom fazonu iz Vogue ere, ali su nove , moderen R'n;B matrice i rade super!! Pesma sa Kanye Westom - koma!! prosto, fanki, zarazno..rap je odlican vibe... |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Pro Member
|
![]()
"Devil Wouldn't Recognize You" hebe kevu kakva je stvarcuga
![]()
![]() |
#34 |
Pro Member
|
![]()
ja se uzdrzavah od komentara "na prvu" obzirom da mi se jako dopao tada, a evo sada nemam zelju uopste da ga pustim... cesce opet pustim "bedtime stories" nego taj...
bice da ipak i nije nesto ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Pro Member
|
![]()
A ja cu isto da priznam kao i ti!
Samo je moj zakljucak sada suprotan, nemogu vise da ga cujem! Priroda ti je cudo, na prvu loptu mi se dopao (a tebi nije) a kada sam ga dobro svario, sada mi je odvratan (a tebi se dopao)! No nije ni vazno, obojica smo ga dobro prostudirali! A ona je postigla svoj cilj! Snimila je album koji se svima u nekoj fazi dopao, ali bogami i zgadio! PS. Prosle godine sam popizdeo sto nisam moga otici da gledam koncert na Jaz! A ove necu otici na Usce! Odavno sam shvato da su Coke i Mac smece, e sad sam shvato i za ovo trece! Bas se lepo rimuje! Last edited by LACKY; 30-03-2009 at 02:17 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Pro Member
|
![]()
a ko zna... vreme ce pokazat' valja li stvarno to necemu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Pro Member
|
![]()
A kada je Juncky food valjao?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Pro Member
|
![]()
pa ne bih ga ja bas svrstao u to.. tu moze nesto tipa 50cent i ostala teen boranija... i jel si bas 100% siguran da mozda neces hteti za koju godinu opet da ga preslusas?
ja nisam, mada mi se u ovom trenutku cini kao i tebi da ce mi se opasno smuciti za neko vreme... a dal' cu u buducnosti hteti opet neku pesmu da cujem sa albuma, ne smem bas da tvrdim... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Pro Member
|
![]()
Pa i ona ti je zadnje vreme u toj papazijaniji!
Tesko je tvrditi 100% da si u nesto siguran! Znam da sam veceras najpametniji u svom dosadasnjem zivotu. Ali cu sutra biti sigurno pametniji nego veceras! Last edited by LACKY; 30-03-2009 at 04:20 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
SENSER-Novi album | silicon science | Razno | 5 | 21-08-2009 11:33 AM |
AC/DC novi album razvalio!! | DaBear | Razno | 22 | 17-12-2008 02:56 PM |
LEBISOL - novi album | Bitch | Razno | 81 | 13-11-2008 03:54 PM |