Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 23-04-2008, 04:13 PM   #31
cAAc
Banned

Default Re: Evo nesto i od mene :)

Quote:
Originally Posted by Oggy View Post
Iskreno?

Procitaj moj prvi post, pa vidi koliko sam radova trazio da mi bilo ko nabroji, a da mogu da stanu pored ovoga?

Zato se i ne prica o produkciji, jer produkcije nema, pa se svi hvataju za sta stignu. Ovde ima o cemu da se prica, naravno ako su ljudi u stanju da ucestvuju u diskusiji na tom nivou, pa ko ne ume ili ne zeli, bolje da to i ne cini i pusti ljudima sa dobrom namerom da prokomentarisu rad coveka koji nije "bilo koji ucesnik foruma" i od koga svi dosta mogu da nauce.

Kao sto rekoh "sluzbeno": argumenti, saveti, elementarno lepo ponasanje.
kao sto rekoh ,nisam strucan da pricam o tehnikama (i ubuduce cu se sudrzavati od bilo kakvih komentara) ali nikako ne mogu da se slozim sa tobom da je ovo prvi rad koji zvuci dobro (mogu da cujem i da razaznam da li mi nesto prija ushima ili ne) ..i ono ,sasvim slucajno sam naletao na takve radove..,a i ako ljudi kazu da je tanak kik ili ne znam sta zasto to nije konstruktivno (mozda i sam naziv Promocija i nije bash najedakvatniji jer ako neko daje kritiku to ne promovishe nikog ..al to su vec drugi tripovi)
a i u samoj produkciji se moze raspravljti o ukusima ..ko kako voli tako da opet moze da ispadne chudno ili neka prica o kompleksima ..

Last edited by cAAc; 23-04-2008 at 04:17 PM.
cAAc is offline   Reply With Quote
Old 23-04-2008, 04:19 PM   #32
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Quote:
Originally Posted by cAAc View Post
a i ako ljudi kazu da je tanak kik ili ne znam sta zasto to nije konstruktivno (mozda i sam naziv Promocija i nije bash najedakvatniji jer ako neko daje kritiku to ne promovishe nikog ..al to su vec drugi tripovi)
Ili ne pratis dobro sta govorim ili izvlacis samo recenice koje mozes da upotrebis u pogresnom kontextu...
Rekao sam "cast izuzetcima", a ti ljudi i sami vec znaju ko su, jer su dali dobronamerne savete i ne pronalaze se u ovome o cemu ja pisem, jer i nema veze sa njima.

Otiisli smo daleko sa filozofiranjem. Ovde zavrsavamo.

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline   Reply With Quote
Old 23-04-2008, 04:24 PM   #33
cAAc
Banned

kvotujem ceo tekst i ne izvlacim nista van konteksta nego se trudim da obuhvatim sve pomenuto-kratko objasnjenje ako sam pogreshno shvacen
cAAc is offline   Reply With Quote
Old 23-04-2008, 04:31 PM   #34
sRce
Pro Member

sRce's Avatar

Samo mogu da kazem da ovaj decko zna svoj poso... a to da l' je linija ovakva ili onakva... to nije bitno...

Bravo MAX...

T
urbo folk nije muzika, turbo folk je kakofonija svih mirisa i ukusa vezanih u jednu zvucnu promaju koja ima zadatak da zadovolji najsire ukuse i najnize strasti.
sRce is offline   Reply With Quote
Old 24-04-2008, 01:16 AM   #35
SHIVA
Psiho

SHIVA's Avatar

Max... ja znam "ozbiljne" band-ove koi bi dali ljevo jaje da ovako zvuche

Odlichno je... funky, groovy, uplifting, moderno, zanimljivo... svaka chast!
Old 24-04-2008, 02:23 AM   #36
Mika Technika
Pro Member

Mika Technika's Avatar

sedim na poslu, procitah sta ste sve nashvrljali, i moj komentar na vashe price je: AL STE PRSLI!
Mika Technika is offline   Reply With Quote
Old 24-04-2008, 07:07 AM   #37
zoolander
Senior Member

zoolander's Avatar

Super clip, vokal je stvarno dobar, no produkcijski nije po mojem ukusu, ne mogu definirati o čem se radi, dal o izboru soundova ili glasnoći pojedinih instrumenata, koji mi pomalo iskaču iz cijele zvučne slike (npr. bas linija) i daju mi dojam prenapumpanosti. Na početku, prije groova bi stavio uplifter.
Također se ne bih slo?io da je to najbolji rad u "promociji", svako ima svoje favorite. Uglavnom sviđa mi se i stilski mi je apsolutno sve ok, fino, veselo, s energijom i poletom.
zoolander is offline   Reply With Quote
Old 26-04-2008, 07:52 AM   #38
alavuk
Pro Member

alavuk's Avatar

cek bre pa gde nestade link sa reklamom ??? da reklama i pesma su odradjene ...

xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda"
alavuk is offline   Reply With Quote
Old 26-04-2008, 12:38 PM   #39
master29
Banned

10+ (za vokal) 10 za sve ostalo,odlicno
master29 is offline   Reply With Quote
Old 26-04-2008, 02:16 PM   #40
vly
Member

vly's Avatar

Max,dobar posao.

Neke zamerke koji su neki imali u vezi aranzmana ne piju vodu zato sto je u pitanju arr i mix za tv,koji ima neka svoja pravila(znaci zaboraviti sugestije tipa "bass odozdo" i sl).
Sto se mesanja stilova tice,bilo bi jako dosadno ako bi se sve radilo bas onako "kako treba"naravno,pod uslovom da onaj koji menja pravila,poznaje i sama pravila.

Pretpostavljam da ce tu na kraju biti i neki VO i gomila SFX,pa ce i ta spomenuta praznjikava mesta biti popunjena.

Jedino se smejah,posto si rekao da je mjuza za reklamu,ja sam ladno cuo da riba peva SHAMPOON a ne SHINE ON,kao sto peva ,al to je vec posledica znas i sam vec cega.

Pozz
vly is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules