|
Obavestenja Informacije, pravila ponasanja i novosti vezane za sajt www.rumski.com |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Cestitke za ulozeni trud i strpljenje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
RM P.S. Ortak cistio sa SRAFCIGEROM AGP slot na G4, u koji je upala neka trunka, "zaboravio" da ga iskljuci iz struje, pa je iskocila "po neka" varnica. Odneo ga u Apple centar (mislim da je trebalo da se "zakrpi" stampa koja se na jednom mestu prekinila), kazu mu mora da se menja ploca, sitnica samo 800 EUR, a vreme nabavke nove ploce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Do nedavno si tvrdio da se moze kupiti za iste pare Mac(a bolja je solucija)! Sta reci a ostati dosledan? Bilje ne reci nista, kada vec nisi dosledan. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Junior Member
|
![]()
E Super!!!
![]() Kad ono vidi-vidi -- evo-evo.. kod nas ima neko ko to sklapa i to kako vidim jako lepo izgleda a nadam se i da shiba bez problema(niht problemi ,niht nekompatibilnosti)..voleo bi da izchekiram neku mashinu ako moze ...ovaj pc win xp bazirani je skloniji mojim potrebama a hteo bi da ima skroz bezchujan sistem ,,meni je komp na podu pored nogu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Administrator
|
![]() Hvala na podrsci Shekimon. ruDAWi su prakticno necujni, jer ako imas barem jedan uredjaj koji pusta bilo kakav shum (pa cak i TFT monitori znaju malo da zuzuckaju) on ce nadjacati zvuk masine. To znaju mnogobrojni kupci ruDAWa.
Prati deshavanja na forumu, i na glavnom sajtu, jer evo vec sad ima najava i promjena... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
MAO
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Junior Member
|
![]()
Da li imate opreme sa gigabyte plocom ?
ja vec imam neke delove kao Q9450 i memoriju , da li mogu to da vam donesem za vase kuciste.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Administrator
|
![]() Nece biti nikakav problem, ako zelis uzeti kompletan ruDAW XTM (naravno, odbicemo od cifre nas procesor i nasu memoriju, jer ti oni ne trebaju). Trebace nam samo malcice vise vremena da pretestiramo sve sa istim, i izvucemo maksimum (eventualno se dogovorimo ako postoji bolje rjesenje, recimo za memoriju...Q9450 bi svakako trebao da da ili iste ili cak bolje performanse).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
nisam nasao na forum-u gde se nalazite... sto se tice memorije imam corsair XMS 2 6400 2x1024 je li postavljas ploce gigabyte P45 , DS3R ili DS4? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Administrator
|
![]() Izbjegavamo Gigabyte zbog nekih ne tako bitnih nedostataka (vrh ponude Gigabytea nudi samo 2 PCI slota kao sto je DQ6 i DS4, DS3 serija recimo nema FW, znaju cesce da resetuju OC postavke nego sto je to obicaj kod ASUSa, a posto nemaju ni OC profile unutar biosa, za krajnje korisnike je veoma komplikovan postupak vracanja setovanja unutar biosa itd itd...). Generalno kada se sve doda i oduzme, ASUS je za nijansu bolji izbor, a mi bismo izbjegavali GigaByte kao platformu vise zbog tebe samog (nemamo dovoljno iskustva sa tim plocama pa u slucaju eventualnih prikrivenih problema ne mozemo direktno da ti pomognemo).
Inace se nalazimo u Novom Sadu. PS. Mozes pogledati uzivo kako masina izgleda u Artistu jos vjerovatno sutra, posto prekosutra dolazimo po masinu, zbog potreba dalje promocije u vecim studijima u BGu. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ruDAW ONE | dlukace | Computer Hardware | 2 | 10-01-2009 08:15 PM |
ruDAW ONE SE | diviner | Obavestenja | 0 | 15-08-2008 12:26 PM |
ruDAW novosti | diviner | Obavestenja | 1 | 20-07-2008 03:44 PM |