|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Pro Member
|
![]()
Poshto ce Oggy da brise temu u instrumentima i studijskoj opremi prebacujem ovaj moj predlog ovde:
Ili limitirati clanove koji prevezbaju (preteraju) u trgovini! Takodje mozda bi bilo ok resenje da se ima pravo jednom mesecno bumpovati oglas, ili da se pri editingu istog posta , taj post postavina prvu i drugu stranu odeljka malih oglasa, a da se pravo editinga ogranici na jednom ili dva puta mesecno? ![]() pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
I ja sam tako mislio...da se nekako utvrdi koji je dozvoljeni broj bampovanja (kad oglas padne na 3. stranu ili posle nedelju dana ili jednom mesecno). Ima ljudi koji se ne bave trgovinom i preprodajom (vecina ja mislim) a zele da promene tekst oglasa, odnosno cenu. Kako sad stvari stoje kada neko promeni oglas, on i dalje ostaje *sahranjen* negde na 10. strani i ne postoji nikakav pokazatelj toga da je nastala bilo kakva promena u medjuvremenu? Mislim da je ok da postoji neki limit u vezi sa brojem postova pre nego sto ljudi budu u mogucnosti da postave oglas zato sto to sluzi kao neka vrsta zastite od nepoznatih baraba ![]() ![]() S druge strane, ne razumem na koji ce nacin nova pravila da uticu na *trgovce*. Imaju preko 100 post-ova i mogu uvek da postave novi thread za novu spravu. Ili onda da bude definisano i koji je dozvoljeni broj oglasa nedeljno, mesecno, godisnje, sta god... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mali oglasi | vly | Predlozi i sugestije | 9 | 08-04-2008 06:11 PM |