|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Najprodavaniji album u prodavnicama IPS-a u prošloj godini je „U nebranom grožđu“ Kristine Kovač. Ovo je prvi solo album pevačice poznate najpre kroz rad u uspešnoj grupi „K2“, a njen solo album je odlično prihvaćen kod publike. Tome ide u prilog i podatak da je ovo najprodavaniji album iako još nije održana koncertna promocija širom Srbije.
Top 10 1. Kristina Kovač - „U nebranom grožđu“ 2. „EKV Revisted“ - „EKV Revisted“ 3. Zdravko Čolić - „Zavičaj“ 4. Šaban Bajramović - „Romano raj“ 5. Neverne bebe - „Iza oblaka“ 6. Aleksandra Kovač - „Med i mleko“ 7. Duško Gojković - „Samba Tzigane“ 8. Partibrejkers - „Sloboda ili ništa“ 9. Bebi Dol - „Čovek rado izvan sebe živi“ 10. Razni izvođači - „Sigurno najbolji“ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Tuzno,zar ne?
Cija je ovo lista,ko je izvor podatka? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Zasto tuzno?
![]() Pa ja vidim da je EKV na drugom mestu prodaje sto verovatno nije bio slucaj ni u njihovim "najboljim danima" i to me posebno raduje. Brejkersi su takodje u top 10 uprkos svemu. Da su mene pitali sta je u top 10, ja ne bih smeo da se kladim na EKV i Brejkerse, uprkos mojoj zelji da to tako bude. Istina... Zdravko je prvo podelio pola miliona diskova uz 064 kartice, ali nekako mi je i logicno da on bude No. 1 po prodaji. Sestre Kovac licno bas ne slusam, ali to mi je skroz neki Ok mainstream, pa me takodje raduje da se kupuju diskovi. Bilo bi zanimljivo da su rekli i tiraze.
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Bilo bi zanimljivo da su rekli i tiraze.
[/quote] Taman sam to hteo da kazem.... Sigurno je sve ispod 10.000 ako ne i (mnogo) manje! Jel ima neko ideju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Brejkersi 5000 u prvoj nedelji ..... to znam , mada ne znaci da je posle mnogo prodato jer prvi tiraz narucuju preprodavci .....
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Nema vise milionskih... mala nam zemlja... mp3, download...
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Rare retro synth albumi. Pozurite !!! | milos | Razno | 9 | 30-09-2008 03:33 AM |
Da li ovo ima da se kupi u Bg ili Srbiji? | Klarinetista | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 11-01-2008 07:14 PM |
Status muzichara u srbiji? | HeatMan | Ogi Radivojević | 14 | 05-09-2007 11:49 PM |
Audix u Srbiji | OFF | Razno | 5 | 05-11-2006 06:50 PM |