|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Pro Member
|
![]()
Ma ljudi.... Izazivam na 1000e opklade bilo koga ko sa PC totalno napravi sound mpc 3000 roger linn..... Sa plagovima.... Moze i dsp...
![]() Evo ja cu da donesem spravu - vasi semplovi, a moze i moji. Nije frka, isti djavo.. ![]() Eeee da! Pod uslovom da osoba nije gluv(a)! ![]() Pa jesam li se JA zalio na ostecenje sluha od petarde koji se btw nije vratio ili vi? EDIT: Mozda na vecini nearfielda razlika ne bude toliko drasticna i ucini vam se da ste dobili opkladu, ali onda idemo do obliznjeg kluba takodje ![]()
aje Last edited by Rhino; 25-01-2008 at 02:05 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Pro Member
|
![]()
Ja licno sa natve plugsima ne znam da napravim 'taj' zvuk....
Moze da se napravi da to bude korektno ili vise nego korektno, ali opet...... Eeee da! Pricam o hiphop-u ili 'modernom' rnb-u svo vrijeme.
![]() |
#35 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Moze ..... napravicu da zvuce i bolje ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Pro Member
|
![]()
Ne 'bolje' nego isto
![]()
![]() |
#37 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Banned
|
![]()
Brate, ja bih odma prihvatio tu opkladu i krenuo da pravim , i gotovo sam 100% siguran da bih ti uzeo to hiljadu evra, ali posto ja trenutno nemam hiljadu eura sa kojima bih mogao da se zajebavam - zato necu da se kladim - jer uvijek postoji mogucnost da se izgubi, pa makar i najmanja - a , iz nekog etičkog principa se ne bih kladio u ono što nemam trenutno da dam u slučaju da ne bude kako ja mislim !
Zar se moramo kladiti? Ajde ti brate upoloaduj beat i semplove - pa da vidimo- nema potrebe da se kladimo, uradićemo to iz eduaktivne namjene - da prosto neke stvari razjasnimo više! |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Pro Member
|
![]()
bukvalisto :]]]]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Pro Member
|
![]()
Bukvalisto
![]() Dogovorili smo se da se organizujemo kad dodjes! Ne zelim da se prepucavam s bilo kim oko toga, ali ovo o cemu pricamo je ozbiljna sprava za ozbiljne projekte! Bar sto se moga cula sluha tice
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
problem sa eqium / roger nichols uniquel-izer | Arthur | Audio Software | 6 | 24-03-2009 06:13 PM |
novi LINN Drum II | DaBear | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 11 | 19-01-2008 09:57 AM |