|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
![]() Last edited by silicon science; 26-12-2007 at 04:13 PM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
mod?rateur analogue
|
![]()
pa prvo malo je nespretna je usporedba jomoxa i stromberga, jer stromberg nije niti pokusava biti VCO analog. to znaci onaj ko hoce top of the line hibridni wavetable sint nece ni gledat jomox niti omegu ni nista drugo. to su kruske i jabuke. potpuno druga sinteza.
drugo , tek treba da se vidi koliko ce stromberg kostati bez analog ekspanzije. mozda nece biti svemirski skup.. mislim samom cinjenicom da je analogija ostavljena kao moguci dodatak govori da su naucili lekciju. boje se izaci na trziste sa preskupim modelom u startu. ako bude u rangu virusa TI, ima ?anse. usput samo jedna podatak , o tome kako je trziste varljivo: kad su proizvoldili Q+ prodaja je isla slabo - bio je svima pozeljan ali skup. onda je dosla vijest da se nece vise proizvodit - prodalo se sve u fkin sekundi. zatim 2god nista. i pojave se ponovo sa Q+ PHOENIX edition, za nesto manje para - opet razgrabljeno. tss tss ko ce ga znat. to ti je ko kad prestanes nazivat zensku i izadjes s drugom na kavu, ova se odma prestane premisljat dal da ti da.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Pro Member
|
![]()
Otkada to S90 nije igracka? mozda je prijatna klavijatura, al' ga Roland jede za dorucak (E 50, a o Fantomu i da ne pricamo) sa zvucima, pa cak i sa tim kobajagi "super" klavirima sa S 90 ES, to je tako "midlasto" da poludis, bio jedan kod mene na probi, vratio sam ga expresno nazad kada sam preslusao 'farbe' iako je kazem, klavijatura prijatna pod rukom.
Kome treba dobar klavir za "stage", svasta sam probao, i po mom skromnom misljenju, najdalje se otislo sa ROLAND RD 700 SX, a sa prosirenjem SRX za klavir, to je meni zvucalo (mislim na "svirljivost" i upotrebnu vrednost) mnoooogo boje od nekih gigasemplovanih (po 20, 30, i vise giga semplova) klavira a la "the grand" "ivory" i slicno...Neverovatno, obzirom da to SRX prosirenje ima manje od 64 mega memorije, al' je slozeno i napakovano da zaista "nema dalje" bar za sada - blizu mu je samo MODART PIANOTEQ, koji cu morati teska srca da pazarim... Srecni vam svima praznici!!!!
![]() |
#34 |
Senior Member
|
![]()
A lep je i ovaj Nord
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
mod?rateur analogue
|
![]()
mislim da bi 1200eura bila super cijena za desktop koji bi izgledao kao XT odnosno kao Q-Rack, tj. sa nekih 40tak potova. i da ima 2 x poifoniju od Blofelda odn. 50 voiceva.
to mislim da sigurno mogu napraviti. i islo bi ko blesavo. samo vjerujem da se oprezno krecu obzirom na financijsku stranu i polozaj tvrtke koja se tek dize i pepela. moraju napraviti jeftin Stormberg bez analognih dodatka, i eventualno jos jeftiniju desktop verziju, inace su naje... kvragu, bio sam u pro audio. imace Blofelda uskoro. znam da sam kenjo da necu da kupujem vise sinteve, al kad ti je ovdje to u susjedstvu, i jos super zvuci.. i na tu malu cjenu mi jos daju hebeni rabat.. e onda je tesko odoliti.. u biti ..nadam se da ga nece dobiti sve do ljeta. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Pro Member
|
![]()
uh..zaboravio sam andromedu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Pro Member
|
![]() Last edited by sRce; 30-12-2007 at 04:58 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Moji Prvi Sintevi!!!!!! | roginator | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 19 | 14-08-2007 11:15 PM |
EXIT: jeli ko bio tamo? sintevi uzivo? | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 15 | 30-08-2006 02:04 PM |