|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
mod?rateur analogue
|
![]()
kad smo vec kod "tih" pretpojacala..
meni na bmw-u riknuo donji dio sasije, odvojio se od zadnjeg mosta, od divljackog startanja.. nije moglo da se zakrpi jer sam ga totalno podero, vec moraju novu podnicu da stave. ![]() ![]() ![]() ukratko mogo je umjesto toga uredno da kapne jedan Nuemann ili manji eventide ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Moderator
|
![]()
a zato sada krecesh u trecoj i po suhom, zar ne?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
mod?rateur analogue
|
![]()
ma vraga, s tom masinom sporo kretat je ko da imas za zenu christy turlington, pa s njom molis krunicu i prakticiras celibat.
![]() nije jos gotov servis, vec sam izludio, vozim prastari 518 od starog vec drugi tjedan.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Member
|
![]()
Ja imam Alfu 156 2.4 JTD 140 ks... Zakon... Zakljucak: tonci voze Alfe i Bmw-e... Prije Alfe sam imao BMW 318... Prije BMW-a nisam bio profi tonac...
Sto se Solid Tubea tice... Tu vrijedi ono pravilo da mnogi specificni glasovi traze specificni mikrofon... Glas Maura Ferlina iz grupe The Chweger zvuci fenomenalno na taj mikrofon, naravno obradjen kroz mashineriju Metro studija u Ljubljani... Na tom albumu (nedavno objavljenom za Dancing Bear) Mauro pjeva na Neumann u87 (Back to East), Solid tubeu (Seven Minutes, Kangaroo) i Neuman U69 (She Cut Me), pa eto materijala za usporedjivanje. Kada smo vec kod specificnih glasova, Goribore sam snimao vokale sa najgorim smecem koji sam nasao (Akg neki prastari sa mjedenim grilom, za reportere) i tek tada je to bio pravi blues zvuk... Na kraju sam mu poklonio taj mikrofon, koji sam kupio od nekog gazera za 100 kn, jer mu je fenomenalno pasao. Doduse, kod miksa albuma je glavni dio posla na upristojavanju mikrofona obavio Dolby SP 740. Magicna sprava... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|