|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Pro Member
|
![]()
![]() |
#32 |
ton magistar
|
![]()
kao sto vidin popularnost scopeu vrtoglavo raste.
![]()
![]() |
#33 |
Mason
|
![]()
![]() |
#34 |
ton magistar
|
![]() ![]() sonic core sprema nova bozicna i novogodisnja iznenadjenja za svoje vjerne korisnike. dejane, pisi sto prije seki mrazu!
![]() |
#35 |
Pro Member
|
![]()
sandro, aj prodaj meni jednoga pulsara
sta ce ti dva! ![]()
![]() |
#36 |
ton magistar
|
![]()
moze...
... ali bez ambalaze. ![]()
![]() |
#37 |
Pro Member
|
![]() ma 'bes ambalazu, sve dok dolazi dodatna oprema sa gornje fotke!
![]() |
#38 |
Mason
|
![]()
He, he... znao sam ja da ce biti iznenadjenja...
NEgo... Sandro, gde si nasao ovu sliku? Ma planetZ je nema... postuj tamo, steta da im uskratis ovako nesto ![]()
![]() |
#39 |
Superoperater
|
![]()
Pozdrav svima !
Imam Creamware Scope Home sa 3 procesora ( Luna v2 ) + A2496 vec duze vremena i imam 1001 problem sa njom. Kao prvo : U sistemu sa Core 2 Duo, kao i sa Dual Core ( hyper threading ), kada koristim midi, kompjuter se zaledi posle 15ak minuta. Na starijem procesoru, npr. Northwoodu, radi. Svi mixeri manje-vise imaju bagove. Dakle ja prosto ne verujem da mogu da naprave takve gluposti... Na primer - control room. Izlaz 5 ne radi. Dakle sve ostalo radi a izlaz 5 ne. (?) Mixer STM 16 S na primer - kada linkujem 2 kanala i stavim u insert neki efekat - imam ga samo po 1 kanalu (!?!) Na primer linkujem 1. i 2., panujem ih levo i desno u surround mixu i dodelim 1 stereo efekat - npr equilajzer - reaguje samo po 1. Vazi za sve ostale efekte. Drugi mixeri takodje baguju (STM 2448, itd ), ali ajde da kazem da sam za njih koristio krakovane verzije, mada sumnjam da je to u pitanju. Ovo gore vazi za legalno instaliran softver Ovo su samo neki bagovi, ima ih kao sto sam rekao svuda, ali me mrzi da ih sada ovde iznosim... Da li se ove stvari i vama desavaju ? Pisao sam ljudima iz PlanetZ foruma, tamo me neki GariB ubedjuje da sam lud, ali se ostali slazu i da se i njima slicne stvari desavaju. Pisao sam i teh. podrsci ( Ralf ) i oni su me ubedili da ce u verziji 5 ispraviti greske. Inace driveri nisu menjani od 2002. Ako pogledate datum - videcete. Dakle Scope 4.5 je samo softver bundle tj paket starih krs plug inova. Sad su obecali da ce se baviti samim drajverima. Najvise me buni taj midi freeze. Sto puta sam instalirao svez XP, a problem nestaje kad iskljucim ACPI pc podrsku ( ali tako gubim podrsku za drugi CPU! ) Dakle definitivno drajver! Mislim da za te pare, sve mora da radi mnogo bolje. Sacekacu 5icu, a ako i sa njom nastave politiku prodaje starog za novo i ako ne preurede osnovni drajver koji se vuce od verzije 3, prodacu ovaj krsh. Inace imam i M-Audio Delta 66, koji radi ko sat i kog uglavnom koristim, ali je scope neuporedivo bolje resenje, mada nestabilno... p.s. Neko zainteresovan za otkup Lune 2 i A2496 ? Pozdrav svima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
probaj za pocetak apdejtat drijvere od kompjutera! klikni desnin misem na my computer i odaberi: properties/hardware/device manager/ sad klikni onaj mali plus do computer i onda desnim misem na ACPI i odaberi update driver. izaberi instal from a list or specific location (advanced) i klikni next u prozorcicu koji ti se otvori oznaci don't search. i will choose the driver to install. u prozoru koji ti se otvori izaberi advanced configuration and power interface (acpi) pc i pritsni next i zatim finish. mislin da bi ti ovo trebalo rijesit problem smrzavanja.
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
SCOPE v5 PCI RC is available | Boombass | DSP forum | 11 | 08-06-2009 12:06 AM |
Scope vs UAD | Tazman | DSP forum | 2 | 27-06-2006 06:35 PM |
Scope SRB | Eon | DSP forum | 8 | 15-06-2005 03:58 PM |