|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
mod?rateur analogue
|
![]()
ne znam , znas da sam se ja opekao na DIY-u.. (ssl-ovi koje nikako da dovrsim).
a i preferiram diskretni sistem. bazirati modular na (ipak) skupim chipovima , kojih vise nema u izobilju.. nekako mi nije privlacno. makar volim ja i CEM, a pogotovo SSM sound.. to cemo na kavi. treba vidit koji je timeframe, i koliko bre ce to sve da kosta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
MCI Master
|
![]()
OK LUSTERU-C
![]() mozda sam sutra troju in da JAZZ 4 some kofein ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam 100% ZA Ali, treba iskalkulisati cenu. Ne bih da udjem u prichu, pa posle da kazem: skupo mi je. Volim da kad nesto odlucim i pochnem, to i realizujem. A i krajnje je vreme da si nabavim ozbiljnu masinu. Nord Lead 2 svakako ide na tender, tako da pochetnu lovu imam
![]() E da, i kako cemo to da realizujemo. Prilicno smo udaljeni, a i na moju pomoc ne mozes racunati jer nemam blage veze o elektronici. Jedino kuciste mogu i moram ja napraviti, tj. moj stolar, jer zivim na 3. spratu i od alata imam jedan shrafciger ![]() Last edited by silicon science; 15-08-2007 at 11:29 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Member
|
![]()
ja sam u gabuli sa lovom. tako da fakat nemrem sada. al na kraju krajeva ak će se radit grupna kupovina PCB-a onda to nebi trebalo bit preskupo..a gradit to mogu kad stigne financijski povoljnije razdoblje..
jel znaš otprilike kolko bi bila cijena jedne pločice? |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Junior Member
|
![]()
I ja sam definitivno za!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Pro Member
|
![]()
@ Roginator
Jer imas neku okvirnu kalkulaciju o finalnoj ceni? Zanima me jako ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
MCI Master
|
![]()
evo ovako...PCB po komadu nebi smio preci cca 12 eura + shipping na kolicini od 10 komada
to znaci da ce manja kolicina vise kostat---- moj prvi prijedlog je FORMANTOV PSU ........ probajte sami iskalkulirati cijene lokalno.....trafo je ovdje ako ih narucimo na malo cca 5 komada oko 210 kuna = 30 Eura....100W...jaci...vise ja sam sebi napravio CIJELI PSU...slike u slijedecem postu!!!!! znaci PCB populiran svim dijelovima ...cca ispadne 240 kuna trafo ispadne do 210 kuna te Hladilo i 3 komada 2N3055 oko 100 kuna!!!!!!! posla za ca 90 minuta ili ako ste nspretni 3 sata znaci cijeli PSU cca 600 Kuna ...= 80 Eura mozemo ovako napravit -KIT URADI SAM ...sve u paketu...LEMILICU U RUKE I RADIT 90EURA + DOSTAVA -GOTOV PSU u PAKETU 120 EURA DOSTAVA - PCB + TRAFO 47 EURA + DOSTAVA inace synthesizers,com ovakav PSU naplacuje 50$ + shiping iz USA MINIMALNO NAS MORA BITI 5 za PCBe i trafoe.... ajde u red i izrazite zelje!!!!!! prvi krug pocinje.... ja sam narucio Drvo za kabinet, a VI????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
MCI Master
|
![]()
s obzirom da ja imam nesto gotovih PCBA.....evo mog PSU PCB...ovo je original!!!!!iz 80 te
zaboravih ..na cifru ako zelite dodajte i 7 eura za cover PSUa i trafoa!!!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Pro Member
|
![]()
Ja se ne snalazim u svemu ovome. Naruchivanju i odabiru jer sam poprilicno laik. A mi posao mi ne dozvoljave. tj. namam vremena. Meni bi vise odgovaralo da ispostavis cenu za tvoj rad. tj. ruke i da dobijem gotov proizvod (bez kabineta, naravno). Sve to ako je moguce, tj. ako ti imas vremena. Osnovne module za pochetak, naravno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
MCI Master
|
![]()
ok
za one koji ne znaju...puno GOTOV PSU u PAKETU 120 EURA + DOSTAVA |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Modular corner | goasia | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 18 | 14-02-2008 08:32 AM |