|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Pro Member
|
![]()
Svidja mi se mnogo muzika u strofi. Jako lepo uplovi u refren. A onda pocne refren i nikako mi ne lezi... Takodje fali mi jos vece energije u refrenu. Nekako kad ulete gitare sve ostaje u slicnoj dinamici...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Junior Member
|
![]()
Ha, ne mogu da verujem Milena nasa bivsa pevacica vam peva, slucajno sam provalio dok sam gledao spot!!!
Inace pesma je super samo bi bilo bolje da ima jos neke promene, ovako se vrti vise puta jedno te isto!!! Pozdravi Milenu od Igor-a iz FOLLOWER-a (ex ARNOR)!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |||||||
Pro Member
|
![]()
Da se odmah razumemo ljudi, kako ja gledam na stvari:
- Svaki feedback je poželjan! Ne radi se naravno o tome da je ovo sad rad koji je u toku pa da mi trebaju komentari zbog toga, već me interesuje kako ljudi doživljavaju gotov proizvod! Ja znam ko je kakav ovde na forumu u većini slučajeva i svaki komentar posmatram kroz tu prizmu, naravno ne u nekom negativnom smislu. Tek da se razume da me zaista niko ne može uvrediti bilo kakvim negativnim komentarom ![]() - Slobodno pričajte šta mislite. Ja NARAVNO mislim da je ono što smo uradili dobro i zadovoljan sam 101% sa obzirom na uslove i mogućnosti, i u odnosu na ono što sam zamišljao na početku, ali ponovo, ne smeta mi da slušam totalno polivanje govnima... Uostalom ovo je RUMSKI forum, i očekuje se da svi budu pametni i objašnjavaju kako to nije to za neku pesmu ![]() Eto to kao neki disclaimer! ![]() ![]() Quote:
![]() Inače, šaljem bar jedan primerak na Tenerife, obećao sam Nidži! ![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() Javljam ti se tumorou za fuka! Quote:
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() hvala na komentaru, naravno! ![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Senior Member
|
![]()
pozdravljam ideju konceptualnog albuma,i ja sam pokusao tako nesto sa mojim albumom i znam koliko je tesko zainteresovati nekoga da poslusa jednu pesmu a kamo li citav album i jos da o svemu tome razmisli... Samo napred, rado cu poslusati i ostatak albuma...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Pro Member
|
![]()
Takodje!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Member
|
![]()
he he , za dobrim konjOm se dize prashina...valjda se tako kaze...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Mason
|
![]()
Cestitke prijatelju!
Uvek je lepo cuti kvalitetan ethno sound ![]() ![]()
![]() |
#38 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Pro Member
|
![]()
Znao sam da me bar neko razume, i da ume prepoznati tu iskonsku etničku notu u ovoj pesmi
![]() ![]()
![]() |
#40 |
Pro Member
|
![]()
Elem prelistavajuci ovaj tread informisase me da ti je pesma bulja, da je pevacica bezveze i da ti je aranzman njesra tako da odustah od slusanja.
Ustedese mi 3,4 minuta zivota( a i to je nesto, mozda do kraja zivota ustedim i celu godinu pa umesto 114-oj umrem u 115-toj). Last edited by LACKY; 02-09-2007 at 03:11 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
acid |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
M-Audio trigger finger | HeatMan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 25 | 09-08-2007 04:11 PM |
drumagog ili drugi trigger u praksi? | dr.Ru | Audio Software | 9 | 12-09-2005 08:08 AM |