|
|||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#31 |
|
Pro Member
|
Ma deca od 10 godina uveliko nose puske i ubijaju svoje vrsnjake, da bi neki guzonja u USA imao "od cega da zivi" ...
|
|
|
#32 |
|
Pro Member
|
pazi shaolin filozofija kao i brus lijeva je pobediti protivnika bez borbe ali ako vec mora doci do borbe ...
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#34 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Banned
|
Quote:
Što se tiče tipova sa leptir mašnama , pa ja bih baš volio da se oni vrate, ako me kontate, baš bih volio da se vrate ugladjeni tipovi sa leptir mašnama i sviraju a da mi slušamo njihovu muziku ne imajući pojma šta taj tip s leptir mašnom radi kad ne svira. Možda bi čak trebalo uvesti neke na globoalnom nivu, konvencionalno skrojene kostime za muzičare, tako da ne može ništa da ti sreće pažnju s muzike da Sad kad svako može da se pojavi totalno ko od majke rođen, da izgovara svakave bedastoće, da se popiša po publici, da pojede govno od slona silujući djevojčicu od 7 godina....tipovi sa mašnama su premija, da tipovi s leptir mašnama koji nemaju nikavu "potresnu" biografiju, koji ne obećavaju da će promjent svijet....kao što kaže veliki Arsen Dedić "Pjevali su i prije mene, još bolje moj stari i nikad ništa nije mijenjalo stvari, pa neću ni ja" eto dokle je došlo da čak i ja mogu da se nazovem muzičarem ))))) katastrofa
Last edited by balthazaar; 08-07-2007 at 01:01 PM. |
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Member
|
Ipak, jedno je jeftini mesijanizam - to nikad dugo ne živi - a drugo skretanje pažnje na probleme modernog društva. Mesije su često i naši "obrijani i namirisani" popularni muzičari, da se ne zavaravamo: "Dvesta na sat u krivinu... Koka-kola, Malboro, Suzuki... nikom nije lepše neg' je nama..." (Čuj, nikom lepše, a oko nas devedes' šesta!) I jedno su "ozbiljniji" problemi a drugo je "Cile, gde si, Mile, vrati se". Čak je i najjeftiniji bluz to "Otišla mi draga i odvela psa" dizao na viši nivo od kafanske patnje.
Ne, ne verujem da novac ima veze sa stihovima kao što su "Say a prayer for the common foot soldier; Spare a thought for his back breaking work; Say a prayer for his wife and his children; Who burn the fires and who still till the earth." I da taj čovek ima par miliona, opet je rekao bitnu stvar - pesma je mogla da bude o bilo čemu drugom. Da ne spominjem da "It's only rock n' roll" potiče od Stonsa. Ali, ali, ali. Svaki čovek, naravno, može da sluša šta hoće - ali ima razloga zašto su Stonsi "malo šire" kulturno bitni od nekih drugih, i to su ti razlozi.
"The artist looked at the producer/ The producer sat back/ He said, 'What we have got here/ Is a perfect track/ But we don't have a vocal/ And we don't have a song/ If we could get these things accomplished/ Nothin' else could go wrong'." |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Banned
|
Taj što sejinguje prejer može sa svojom lovom da nahrani pola gladne djece u africi, pa nek se tako pomoli
|
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Psiho
|
Quote:
...da me zaista htio upoznati to bi i uchinio, no ochito je imao vazhnijih stvari. Shto se tiche pjevanja o miru - to ne donosi mir. Pjevati mozhe bilo tko o bilo chemu, a mir dolazi kao posljedica nasheg ponashanja. Josh je izrazio zhaljenje shto Lennon u ovom zhivotu nie uspio shvatiti shto je zhivot i da se nada da che u sljedechem stichi dalje od pjevanja. To isto se mozhe primjeniti i na Mr. R'n'R Kremenka. Krajnje je licemjerje spavati na krevetu od ruzha sa zlatnom slamchicom ispod nosa i moliti za sirotinju i nesretne. Mozhda u sljedechem zhivotu bude mrvicu bolje nego u ovom
|
|
|
|
#39 | |
|
Stara Rumski Elita 2003.
|
Quote:
Ne mogu da razumem nekog ko pljuje po takvom bendu kao sto je Rolling Stones, bez obzira na to sto im se ne dopadaju nasi bendovi kao njihova predgrupa. Ni meni se ti bendovi uopste ne svidjaju osim grupe Time, koja jedina moze stati na njihovu binu. Cudo da se nisu prijavili i Plavi Orkestar i Garavi Sokak za predgrupe...
|
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Member
|
Ali ne sećam se da je neki DJ i(li) neki hip elektronko Ibicaš rekao u svojim pesmama nešto slično, ili barem nešto bitno, ili da je donirao koji milion za sirotinju... a o dobrotvornom radu Stonsa čovek može ponešto i da izgoogla.
I šta oni imaju da se izvinjavaju za pare? Kome? Arkan ima da se izvinjava za pare. Karić, ruski milijarderi, ta ekipa. Jesu li Stonsi prodavali oružje? Stvarali hiperinflaciju? A koliko ljudi uopšte pominje sirotinju? Kako ja to vidim, bolje da bar oni nešto kažu nego da ćute kao ostali milijarderi. Je li bolje kada Željko Mitrović ćuti i gura napred Grand Paradu, ili kada Stonsi pevaju "Gimme Shelter"? Željko je licemer, ako ćemo već o licemerju o muzičkom biznisu i ako već moramo da upiremo prstom, AOL Time Warner su licemeri, šta su Stonsi prema njima?
"The artist looked at the producer/ The producer sat back/ He said, 'What we have got here/ Is a perfect track/ But we don't have a vocal/ And we don't have a song/ If we could get these things accomplished/ Nothin' else could go wrong'." |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|