|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Banned
|
![]()
Timeworks Reverb 4080 je ooodličan
vrlo primenljiv na glas i zvuči toplo i prirodno |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Senior Member
|
![]()
po meni najbolji reverbi za pc su classic reverb i vss3 sa tc powercora i uad plate 140.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Senior Member
|
![]()
..daj navedi par dobrih (po tebi) pa da ga usporedim ..bas me zanima..
![]() |
#35 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
mod?rateur analogue
|
![]()
neki vst reverbi mogu da posluze u nekim situacijama. smjesno al koristim reverb A iz nuenda kao insert kad mi treba onaj sirovi zvuk sobe za nekakav udaljeni blues lead na gitari.. Rverb znam upaliti kad usfali hardvera, za neki manje bitan kanal. ali za vokal.. zaboravi.
vezano uz onaj "behringer vs lexicon" thread sto imasmo prije par dana.. rekao ih da za najmanje pare, a da imas stvarno sirok spektar kvalitetnih reverba - kombinacija Powercore sa VSS3, ali obavezno i sa DVR-2 pluginom (umjesto UA EMT140), i jedan lexicon PCM70 (za cijenu srednjeg UAD sistema). dobio si na TC-u cist hall/plate, stvarno odlican room, vrhunsku EMT plate emulaciju (DVR), i na kraju klasicni lexiconov "kolor" reverb - plate koji ubija na vokalu, lead gitarama, room za perc itd.. best buy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Member
|
![]()
Meni nije los ni ArtsAcoustic Reverb, onako....dobar je!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Hardware reverb & delay | eka-nika | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 21-04-2008 05:40 AM |
vst delay | loomen | Audio Software | 12 | 04-04-2008 10:30 PM |
Sta cesto koristite na baladama (delay reverb ..) | Steka | Audio Produkcija - Tehnike | 24 | 24-01-2008 02:05 PM |
Vokal i Reverb | Mogli | Audio Produkcija - Tehnike | 45 | 27-03-2005 10:45 PM |