|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Mason
|
![]()
Ali... ako Eurosong bude u Kragujevcu... Smemo li da pozovemo predstavnike Nemacke? :o Mozda to preozbiljno shvate, pa dodju u uniformama
![]() Mozda nastanu nove revolucionare izjave... tipa... : "Pucajte, ja i sada drzim SOKOJ" ![]() Shalim se naravno... Svi dobro znamo da su Nemci danas dobri ljudi i da vise nikoga ne streljaju , a ni Kragujevac vise nije to sto je bio ![]()
![]() |
#32 |
Pro Member
|
![]()
Lepo je to, cestitam.........
Plasim se samo sledece Beovizije i estradnih mocnica, koje ce zeleti da nas predstavljaju u Areni...... Bice sigurno zestoko i prljavo..... ![]() Last edited by OFF; 13-05-2007 at 05:08 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Mason
|
![]()
Upravo citam... i web stranice okolnih zemalja se pohvalno izrazavaju o pobednickoj pesmi Eurovizije... lepo... nema sta...
Nadam se da ce organizacija naredne Eurovizije (verovatno u Areni) proteci kako treba i da se necemo obrukati...
![]() |
#34 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Najpre cestitke Mariji i njenom timu!
Sto se tice vasih komentara, oni su kao i sto se dalo ocekivati, trazenje dlake u jajetu. Nista nije savrseno, pa ni ovaj festival, ne treba od toga praviti siroku raspravu, narocito kada je sve lepo zavrseno u nasu korist. Sta je cudno sto dijaspora glasa za svoju zemlju?! Meni bi bilo cudno da je obrnuto. Sloba s'jedne strane jeste u pravu kad kaze: Quote:
Mislim da nam je pesma bila dobra, a s'obzirom na konkurenciju, ispada i vise nego dobra, zato je i zasluzno na prvom mestu.
![]() |
![]() |
#35 | |
Mason
|
![]() Quote:
Ali da je, izmedju ostalog zbog glasanja, festival srozan, jeste i to! Mozes li da kazes da si pobedio Engleze, tako sto na trku posaljes auto od 2000 kubika, a oni posalju auto od 750 kubika, dok imaju chudo od 6000 kubnih santimetara, koje nece da salju, jer festival jednostavno ne smatraju dostojnim svoje muzicke elite? Sto se glasanja tice, naravno da je SMS glasanje teska svinjarija, jer se favorizuju ekonomski nerazvijenije zemlje, posto Nemacka, Holandija, Svajcarska, Engleska itd. gotovo da i nemaju emigrante. Dakle, ako su im vec date krajnje nezahvalne startne pozicije, daj da se taj festival nazove "Pesma istoka Evrope", ili tako nesto... U suprotnom, sumnjam da je Evropljanima neki veliki problem da formiraju normalan ziri i izbegnu glasanja po nacionalnim osnovama i slicne stvari... koje prema razvijenijem delu Evrope, zaista nisu korektne... a lud je onaj ko misli da je pobedio Engleze... pa mogu i ja da pretucem Tajsona, ako mu vezes ruke i noge i dovedes ga pod sedativima... jesam li onda jaci od njega????
![]() |
![]() |
#36 |
Moderator
|
![]()
Nadam se da me nece banovati zbog ovoga!
Na ovom linku cete naci sve o "bendu" Mrije Serifovic. http://ww1.rts.co.yu/euro/jedna_vest.asp?IDNews=583
![]() |
#37 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
VIP Member
|
![]()
aman ljudi, al ste se uzburkali! Super..nasa pobeda - njihova goveda!
U Engleskoj nikoga nije briga za Evroviziju - to im je sprdnja, zajebancija, sramota, itd..kakva C liga...salju ZLJ ligu!! One najgore tezgarose koji su vec propali i samo mogu da pevaju na kruzerima... koga briga za Evroviziju. Nama super, publicitet nikome ne smeta! Necemo se nista ovajditi od toga, ali nema veze... |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
@Idekius
Cekaj, kao prvo, ko bira predstavnika za Evroviziju u Engleskoj posto njih uzimamo za primer? Bira ziri i publika na BBC televiziji u TV show-u gde se ove godine nasao i pevac grupe Darkness pa eto nije prosao. Da je Robbie Wiliams hteo da se kandiduje, verovatno bi covek i otisao u Helsinki. Ali uopste nije poenta u tome, zato se to nije ni dogodilo. Sustina festivala je upravo u promovisanju novih ljudi a ne u odmeravanju snaga vec afirmisanih muzicara. Tako da mislim da je tvoje poredjenje ipak neadekvatno, te ja itekako mogu da kazem da smo pobedili Engleze. Pa neka sam i lud. ![]() A prica o SMS glasanju i favorizovanju ekonomski nerazvijenih zemalja pada u vodu samim tim sto se takmicenje odrzalo u Finskoj koja je jelte pobedila prosle godine, a nesto ne bih rekao da su tada ,kao ni sada,bili nerazvijeni, niti da imaju veliku dijasporu.
![]() |
#40 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ali sto AVAX kaze, TREBA DA SE RADUJEMO i da CESTITAMO MARIJI I VLADI, Sto ja i sada cinim OD SVEG SRCA!!!!!
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Evrovizija | DaBear | Razno | 104 | 27-05-2008 04:25 PM |
-= Evrovizija 2006 - Grcka =- | ProkDu | Pricaonica | 24 | 22-05-2006 01:23 PM |
Eurovizija (srp. Evrovizija)?! | Dezutilo | Razno | 18 | 24-05-2005 12:06 AM |