|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Pro Member
|
![]()
'bes normaliziranje, drzim ruku na potu
![]() nego, oce rezultati veceras ili da idem spavat, rano se ustajem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Pro Member
|
![]()
Po meni su 6 i 4 najbolji,s tim sto mi se mozda 6 malo vise svidja...7 mi nekako pishti,tu meni nesto nije ok i on mi je najgori...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Member
|
![]()
Ja bi rado okacio svoje mishljenje..Nego onaj decko sa toktumi ...ne mogu da ga slusham ....jednostavno bez artista pravog ne valja probavati majk...
![]() Ne mogu da verujem...Odvalio je B1 iako je provereno da ne valja nicemu...Ne pashe majk svakom glasu...Pitanje jedno: DA li si ti testirao mikrofone sve zajedno(kao shto treba ili pojedinacno? Poshto negde npr 2 i 6 su prosto totalno drugaciji. ti ne mozes da pevash uvek isto-covek nije perfektan- ali ovo se bash vidi da su dva razlicita snimanja... Last edited by Dean Milenkovic; 05-12-2006 at 01:36 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Pro Member
|
![]()
Pa coveche, ne radimo mi laboratorijska testiranja
![]() edit/ A kako bi u realnom snimanju probao koji mikrofon pevachu najvishe lezi - pa jedan po jedan, bash kako je i manley uradio......
.....Snimam sve (u)zivo ..... ![]() Last edited by OFF; 05-12-2006 at 01:51 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Pro Member
|
![]()
Na brzinsku brzinu......Moj redosled 2, 6, 4, 1, 7, 3, 5
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#40 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Chuo sam ga,znam kako zvuchi....Ali ako prepoznaje njegov sound kako onda moze da kaze da je odvalio,obizrom da je losh??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Test Mikrofona | Oggy | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 33 | 10-12-2013 02:13 PM |
Test Mikrofona part 2 | Bitch | Audio Produkcija - Tehnike | 32 | 23-05-2009 09:16 AM |
test mikrofona, srednja klasa, velike membrane | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 06-01-2008 10:29 PM |